10/31/2016

Sunsets & Palm TreesTäällä me ollaan, varpaat hiekassa Koh Lantan saarella Thaimaassa. Ajantaju ja arkiset huolet kadotettuina. Mikä päivä tänään edes on?

Loppusyksy on oikeastaan aika oivallinen aika matkustaa tänne päin. Aurinko ei porota vielä ihan ahdistavan kuumana, sadekausi tekee loppuaan, turisteja on vielä vähän ja hinnat ovat high seasonia alhaisemmat. Ollaan seikkailtu pitkin saarta ja muutettu aina rannalta toiselle, kun edellinen alkaa kyllästyttämään. Kohteena Koh Lanta on lapsiperheelle muutenkin sopiva ja saaren meininki rento. Ei häiritsevää yöelämää, seksiturismia tai tuputtavia kaupustelijoita. Vielä pari päivää täällä ja matka jatkuu kohti Bangkokia. Tää lähtee nyt hätistelemään apinoita tosta terassilta!

-T

4 kommenttia :

 1. Aivan ihania kuvia <3 Tällaista kaipais itsekin. En oo koskaan käynyt Thaimaassa, mutta oon haaveillut jos vuoden päästä joululomalla lähtisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thaikkulasta löytyy kyllä vielä mielettömän ihania paikkoja, joita turismius ei ole pilannut. Tänne jää aina pala sydäntä ja tulee sellanen fiilis että on pakko päästä takaisin. Suosittelen!

   Poista
 2. Anonyymi11/07/2016

  Niin tunnelmallisia ja ihania kuvia <3 olisin kiinnostunut kuulemaan miten reissaaminen ja varsinkin noin pitkä lento sujuu taaperon kanssa? Ja jos on jotain vinkkejä niin ottaisin mielelläni vastaan :D rentouttavaa loppulomaa Teille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten mä olin missannu tän kommentin aivan kokonaan! Lennot sujuivat (finnairin suorat bangkokiin) hyvin, varsinkin meno lento joka oli yötä vasten. Takasin tulo olikin sitten enemmän viihdyttämistä, mutta onneksi sekin meni ihan kivasti. Paljon vaan eväitä, uusia leluja, kirjoja ja pädiltä pelejä. Onneksi toi meidän kundi jaksaa jo hetken tuijotella elokuviakin. Rattaat jätettiin kotiin sillä tavaraa oli muutenkin paljon. Selvittiin tosi hyvin lapsirinkan kanssa joka oli meillä mukana aina jos lähdettiin ihmisten ilmoille. Tuolla lämpöisessä on muutenkin helpompaa kun voi vaan tsippailla paljain jaloin rannalla ilman jatkuvaa pukemista, joka meillä tuottaa usein tuskaa kotona. :)

   Poista