9/02/2016

Hot Diggity Dog


Kun meille tulee kylään kavereita ja tarjolla on ruokaa, kutsutaan tapahtumaa yleensä pöytäbileiksi. Saatiin juuri käsiimme häissä kuvattu videomateriaali, joten oli aika kokoota kasaan kaasot, bestmanit sekä lähin hääjengi, ja järkätä ensi-ilta häävideolle. Mikä olisikaan iisimpi tapa ruokkia istujaisissa näin iso porukka, kuin hodari-buffet, josta jokainen saa noukkia omaan makuunsa sopivat ainekset mailman parhaaseen kuumaan koiraan. 











Hää-leffa oli iiihana, ilta mitä mainioin ja kovasti kehuja saaneet hodarit upposivat istujaisissa kuin kuumille kiville. Perinteisten täytteiden lisäksi sisälle voi laittaa melkein mitä vain; vihanneksia, rucolaa, soijanakkeja, dippejä, kastikkeita, marinoitua punasipulia, tsatsikia ja raikasta  tuoresalsaa, joka on niin älyttömän hyvää, että täytyy muuten oitis pistää reseptiä jakoon. 


TUORESALSA

1-2 pkt kirsikkatomaattia
1-2 punasipulia
2-3 valkosipulinkynttä
puntti tuoretta korianteria
loraus öljyä
srirachaa
limen mehua
suolaa
pippuria

Silppua pieneksi kirsikkatomaatit, sipulit ja valkosipulit. Hienonna mukaan korianteri. Sekoita joukkoon öljy, tippa srirachaa ja puristettu limen mehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Aineksia voi säädellä tietysti oman maun mukaan. Mulla kun on tuo omituinen fiksaatio korianteriin, on sitä oltava reilusti. Tässä on oikeastaan meikäläisen tämän hetkinen ruokahimotus, jota on pakko tehdä ainakin pari kertaa viikossa. Salsa uppoaa meillä dippinä, lisukkeena, salaatin joukossa, leivän päällä ja vaikka ihan yksinäänkin.

-T

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti