9/10/2016

Diy Bolo Choker Necklace
Choker -koru villitykseltä ei ainakaan meikäläinen ole voinut välttyä, sillä näitä tuntuu roikkuvan joka toisen vastaantulijan kaulassa (lyhyellä mimmillä silmät osuu juuri kaulan korkeudelle). Valmiita lukollisia koruja löytyy monen putiikin valikoimista, mutta saman tyylisen pelkistetyn yksilön voi tehdä helposti itsekin. Ehkä jopa liiankin helposti. Tässä simppeliyyden huipussa meni meinaa about kolme minuuttia aikaa. 


Tarvikkeena mokkanauhaa (tai jotain saman tapaista helposti taipuvaa narua) ja sopivan kokoisia helmiä (tai mitä vaan tilpehööriä nyt omaansa haluaakaan pujotella killumaan). Mittasin ensin sopivan pituisen narun pätkän (160cm), pujottelin puuhelmet neulan ja langan avulla naruun ja sinetöin päädyt liimatipalla. Ja that's it! 
Näitä on tullut piperrettyä jo muutamissa eri väreissä ja variaatioissa, kun löysin jonkun unohdetun naru-stashin erään laatikon pohjalta. Naruja ja helmiä myyvät askartelukaupat (esim. Hobby-point), mutta myös vanhoista rihkamakoruista saa irroteltua yllättävän kivoja koristeita. Syksyn pimenevinä iltoina malttaa näköjään taas näperrellä kotosalla. 


-T


3 kommenttia :

 1. Ah ihana! Ihana koru ja tyyli ja tukka. Ihana Tytti 😍 Nyt syksyn tullen myös kotipostauksia? Onko jotain uutta kotona?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Kaisa <3
   Huomaan kyllä heti syksyn alkaessa että mieli alkaa halajamaan jotain uutta kivaa kotiin, joten varmaan noita kotipostauksia sitten taas pitkästä aikaa. Kesällä ei paljoa kotia kerinnyt miettimään :D

   Poista
 2. I see, that your blog needs fresh & unique articles.I know it’s hard to write articles manually everyday, but there is solution for this.

  <a href="http://blossomaccessories.co.za/>choker necklace</a>

  VastaaPoista