8/22/2016

Wedding Decorations


Tuliko harsokukka-ähkyt? Mulle ei vieläkään, vaikka näitä kuvia on tullut pällisteltyä muutaman viikon ajan melkein päivittäin. Kuvia katsellessa voin melkein kuulla taustalla musiikin ja iloisen puheensorinan ja aistia sen tunnelman joka tilassa tuona päivänä vallitsi. Voi että!

Juhlatila (Espoon Talli) oli hämäryytensä vuoksi erittäin tunnelmallinen jo itsestään, joten lähdettiin tuomaan paikkaan raikkautta lisää koristeilla. Kattoon riisipaperipalloja, tyylikkäät pitkät pöydät ja valkoiset liinat, sekä eripariset lasipurkit kukkineen ja kynttilöineen. Ei siihen oikein muuta tarvittu. Olin suunnitellut koristeet juhlatilaan ja häiden rentoon tyyliin sopiviksi, ja rustiikkinen miljöö näytti koristelujen jälkeen niin kauniilta, etten olisi millään malttanut poistua sieltä. Paikka toimi yleisestikin satapäiselle juhlaväelle oikein hyvin ja tilaa joraukselle ja ohjelmalle oli riittävästi. Tunnelmalle suuri vaikutus oli varmasti heti kirkosta ulos astumisen jälkeen taivaalle putkahtanut aurinko, joka ilahdutti säteillänsä iltaan saakka.

Ajattelin vielä palailla muutamilla hää-postauksilla, kun näitä on kerran toivottu. Tuntui että kuvia täytyi fiilistellä ensin muutama viikko rauhassa, ennen kuin halusin lähteä purkamaan niitä tänne. Saadaan viikonloppuna ensi-iltaan meidän häävideo ja voitte arvata miten sitä onkaan venattu!


-T

11 kommenttia :

 1. Anonyymi8/22/2016

  Oi kuinka ihanat kukat ja koristeet! Juuri ens vuodelle suunnitellaan koristeita hääjuhlaan niin mahtavaa että näitä postauksia teet. Kiitos inspiksestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei ihan mahtavaa jos mun ideat antaa jollekkin inspistä!

   Poista
 2. Aivan sairaan makea mesta! Voisin itsekin kuvitella pitäväni tuolla hääjuhlat ja tuollaisella koristuksella. Toimii erittäin hyvin ainakin mun makuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasta tuli kyllä juuri sellainen (ja vielä parempi) josta olin haaveillut :)

   Poista
 3. Kaunis koristelu! Kuvista välittyy juuri sellainen kuvailemasi mutkaton rentous kuitenkaan ilman että se vähentäisiä juhlantuntua :) onnistuneita valintoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Mitkään jättimäiset pöytiin asetetut centerpiecet ja blig blingit ei ehkä ihan olis sopineet tonne, eikä omaan makuuni. Rento on hyvä!

   Poista
 4. Anonyymi8/23/2016

  Todella tunnelmallisia kuvia ja fiilis todellakinmelkein välittyy tänne ruudun toisellekin puolelle<3 Saanko kysyä mihin tarkoitukseen nuo pöydässä olleet pienenpienet (mauste?)pullot olivat? :) Ihanaa loppukesää avioparille perheineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, ihanaa kesää sinnekkin!
   Pienet maustepullot olivat vieraslahja ja aseteltu valmiiksi jokaisen omalle paikalle. Sisällä oli itse tehtyä Sriracha- ja yrttisuolaa (tykätään maustetusta ruoasta). Ajattelin ehkä tehdä niistä vielä erikseen postausta :)

   Poista
 5. Anonyymi9/06/2016

  meillä on samassa paikassa ensi vuonna häät:) tai toivottavasti. Meillä on ollut ongelmia tämän Hurma tuotannon kanssa, ollaan saatu törkeää palvelua ja mm. tuplabuukkaus päivällemme ja nyt meidän pitäisi siirtää häitä kuukaudella eteenpäin. Olisinkin halunnut kysyä sinulta, oliko järjestämisessä ongelmia tai millaista palvelua saitte? toimiko catering ym? Mietimme perummeko koko paikan, jos emme voi luottaa järjestäjiin, että hoitavat homman. Tosiaan siis tuplabuukkaus oli kyseessä, eikä meiltä pyydetty edes anteeksi tai yritetty millään tavalla korvata virhettä. Todettiin vain että "harmi teille". Vähän enemmän kuin harmi, kun tosiaan paikka niin kiva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ikävä kuulla, varmasti stressaavaa! Me saatiin kyllä ihan hyvää palvelua, vaikka pari kertaa jouduin laittamaan uudestaan sähköpostia, kun edelliseen ei vastausta kuulunut. Loppupeleissä kaikki kuitenkin toimi hyvin. Ruoka ja catering meni ihan nappiin. Käytiin etukäteen pitopalvelun luona maistelemassa menu ja oltiin siihen tosi tyytyväisiä. Taitaa olla aika kiireisiä siellä Hurma tuotannolla, mutta se ei kyllä saisi olla syynä tuollaiseen kohteluun! Tsemppiä hääjärkkäilyihin, ja toivottavsti saatte asiat kuntoon.

   Poista
 6. Anonyymi3/10/2017

  Heips!

  En tiedä, onko tästä jo keskusteltu, kun ensimmäistä kertaa Googlen avustuksella blogiisi eksyin. Pahoittelut, jos tieto olisi jo jostain löydettävissä :)

  Havittelen siis riisipaperipalloja ensi kesän häihin. Haluaisinkin tiedustella, mistä olet niitä hankkinut? :)

  Terveisin,
  Hanna

  VastaaPoista