8/03/2016

Piece of Cake


Onnistuin kehittelemään pienen kakkuongelman vain paria viikkoa ennen häitä. Juhlapaikka teki yhteistyötä erään konditorian kanssa, josta ensin ajateltiin kakku tilata. Lafkan valikoimissa oli vaihtoehtoina suuriltaosin mousse- ja juustokakkuja, joiden sisällöstä tai ulkoasusta ei voinut neuvotella, vaikka mielessämme oli aluksi pyörinyt enemmän peristeisempi marjainen kermakakku. Lisäksi kakut olisivat olleet yksittäisiä telineeseen aseteltuja kakkuja, vaikka olin haaveillut kunnon kerroskakusta. No kakku mikä kakku, eiköhän se vieraille kuitenkin maistu. 

Mitä lähempänä häät häämöttivät, aloin funtsimaan enemmän kakkuhommaa. Tämä tulee varmasti olemaan elämämme tärkein ja kallein kakku. Miksi siis vain tyytyä johonkin? Näinkin lyhyellä varotusajalla onnistuin löytämään aivan ihanan konditorian, jossa palvelu oli ihan mielettömän ystävällistä - ja mikä tärkeintä, saatiin tilattua juurikin sellainen naked cake, josta oltiin (tai no minä olin) haaveiltu. Ei tarvittu kun yksi puhelu, josta visioni ymmärrettiin täysin, ja hintakin oli samaa luokkaa kun niissä ensimmäisen vaihtoehdon moussekakuissa. Saatiin maistella kakusta etukäteen koeversio, jonka raati ylisti maasta taivaisiin. Täytteet, ulkoasu ja koristelut tehtiin vimpan päälle suunnitelmieni ja toiveitteni mukaan. Vieraat kyselee edelleenkin mistä se meidän niin upea ja maukas kakku oli. Tårta på tårtalta tietenkin :)

Ja se oli muuten minä joka polkaisi ensin!

-T

2 kommenttia :

  1. Aivan ihana kakku!<3

    VastaaPoista
  2. No jopas on hieno kakku!
    Samaan aikaan perinteinen ja ei kuitenkaan yhtään.
    Huolettoman näköinen, vaikka jokainen kerroskakkuja tehnyt varmasti tietää, kuinka vaikeaa isojen kakkujen kokoaminen ja tukeminen oikeasti on.

    VastaaPoista