8/16/2016

Kaasojen mekot


Keväällä postailin kaasojen mekoista, jotka tuottivat neideille päänvaivaa. Aluksi ei meinattu löytää sopivaa nättiä mekkoa mistään, mutta sitten tytöt ihastuivat kaikki siniseen kaapumaiseen kolttuun. Tilattiin kolme samaa mekkoa, joista sitten lähdettiin tuunailemaan jokaisen mimmin kropalle sopivaa variaatiota. Kaikki kun ovat vartaloltaan ja tyyliltään aivan erilaisia. Yhdelle lisättiin vyötärönauha ja helman mallia muokattiin viistosti eteenpäin lyheneväksi, toisen mekko tuunattiin enemmän myötäilevämmäksi kotelomekoksi, ja kolmannelle riitti helman lyhennys. Homma oli yllättävän helppo, ja kaikkien asut saatiin kuntoon parissa illassa.

Tässä alkuperäinen kolttu. Kuvat asosVoi että oli neidit nätteinä! Puvut mätsäsivät täydellisesti bestmanien rusetteihin. Nää tytöt on muuten ihan huikeita pakkauksia. Me ollaan kaikki vähän ikävöity koko häätouhua, ja siihen liittyvää hömpötystä, kriisi-whatsapp-keskusteluja, palavereita, suunnittelua ja fiilistelyä. Oon niin tyytyväinen että valitsin juuri heidät tähän tehtävään, sillä tiesin näitten mimmien olevan hommassa täysillä mukana.

Mun ihanasta hääaamusta voi muuten käydä lukemassa Beatin blogista!

-T

2 kommenttia :

  1. Onpa tosi kivasti toteutettu! Kaikilla omanlaiset mutta silti samanlaiset mekot. Ihania muutenkin nää hääjutut, lisää lisää :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeees lisää tulossa! :)

      Poista