7/27/2016

Vaimomekko

Että mikä mekko? Sellainen valkoinen mekko jonka tuore vaimo pukee häiden jälkeisenä aamuna tai häämatkalle päällensä. Okei, tätäkään en olisi tiennyt ilman facebookin hääryhmää, mutta ilmeisesti sellainen täytyy nykyään morsiamella olla.
En ollut suonut kunnolla ajatusta koko koltulle, kunnes törmäsin Etsyssä ihanaan pitsiseen boho-tyyliseen mekkoon. Ehkä vaimomekko nyt vaan täytyy hankkia ihan fiilistelyn vuoksi? Tuohan sopisi vaikka häihin kakkosmekoksi, tai muuten vaan kesähepeneeksi. Kohtuullinen hinta ja nätit kuvat houkuttivat, joten klikkailin tilauksen.

Kolttu saapui ja mitkä naurut sainkaan. Ei nyt ihan ollut sama vaate, jota netissä olin ihaillut. Paketista paljastui paita, jonka vuorikangas oli ihmeellistä muovisen tuntuista läpinäkyvää verkkarikangasta (demostraationa mustat rintsikat puettuna alle). Tiesinhän mä sen ettei halvalla yleensä saa hyvää, mutta noh tulevat morsiamet elää jossain omissa hörhelöisissä haavemaailmoissaan. Hetken rytkyä hypisteltyäni kävin kangasostoksilla, ratkoin aluskankaan pois ja ompelin uuden tilalle. Samalla sain vaattelle myös lisää pituutta, joten meikäläisellä tuo sitten lopulta menikin minimittaisesta mekosta.

Mekon pakkasin myös varalta mukaan häihin siltä varalta, että joku kaataa punkut syliini tai prinsessaunelma alkaisi ahdistamaan. Ja onneksi pakkasin, sillä loppuillasta tuntui siltä että nyt täytyy vaihtaa kevyempään leninkiin ja korot Vansseihin. Ja vaimomekon tämä rouva puki tietysti päälleen myös häämatkalle.

-T

2 kommenttia :

  1. Wau! Näyttää törkeen hyvältä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tästä tulikin lopulta aika kiva :)

      Poista