7/16/2016

Honeymoon


Muutaman päivän Prahan reissua ei varmaan ihan voi kutsua kuherruskuukaudeksi, mutta kahdestaan oltiin ja se oli upeeta. Eihän me vielä maltettu olla kauempaa erossa meidän kotona odottavasta minimiehestä, mutta tää oli ihan hyvä alku. Koska viime aikoina elämä on ollut enemmän tai vähemmän säntäilyä, kiirettä ja stressiä, ei reissulle tehty minkäänlaisia suunnitelmia. Oli vain me ja skumppaa. Rauhallisia aamupaloja ja kaupungilla käppäilyä. Olut-tastingia ja jokiajelua. (Myös vähän sadetta ja sähkökatkosta, mutta eipä ne paljoa haitanneet)

Valittiin tarkoituksella kohde missä kumpikaan ei ollut käynyt aikaisemmin. Prahasta jäi oikein hyvät fiilikset molemmille, ja varmasti sinne tullaan menemään uudestaankin.

Kotikin on kiva, mutta ihan vielä ei malttaisi arkeen palata. Kohta suunnataan koko perheen voimin jatkamaan lomaa Tallinnaan (yep, sinne taas..). Nyt mennään pikkujäbän ehdoilla ja ollaankin suunniteltu reissulle vaikka mitä hauskaa aktiviteettia. Voi että mä muuten venaan meidän hääkuvia, niin pääsen postailemaan aiheesta!

-T

6 kommenttia :

 1. Hieno reissu teillä kuitenkin. Meillä häämatka oli kolme yötä vain ja tuollaisia matkoja voi tehdä enemmänkin. Meidän reissu vei Krakovan Kazimierziin ja Auschwitziin ja viimekesänä käytiin Kazimierzissa uudelleen. Minusta jää aina osa sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kivempi on päästä ehkä uudestaankin reissuun! Krakovassa oon halunnut kanssa käydä jo pitkään. Ehkä sinne sitten seuraavaksi :)

   Poista
  2. Olen viime reissusta kirjoittanut matkakertomuksen. Kymmenen postauksen pakettiin mahtuu ravintolaa, nähtävyyksiä yms. Käy kurkkimassa Krakova on kyllä sellainen romanttinen kaupunki 😊
   http://villananna.blogspot.fi/search/label/Krakow

   Poista
 2. Anonyymi7/18/2016

  Kävittekö jossain erityisen hyvässä raflassa, jota olisit voinut suositella? Me ollaan lähdössä Prahaan miehen kanssa pidennetyksi viikonlopuksi, niin vinkkejä otetana kyllä mielellään vastaan! Jonkun risteilyn voisi itsellekin laittaa listalle.

  Olen instassa katsonut kuvia reissuta ja häistä. Olet ollut mitä kaunein morsian!!

  - Kipsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi7/19/2016

   Kannattaa käydä U Krokassa - mielettömän hyvää ruokaa ja kiva fiilis! :)

   Jään odottelemaan Tytin hääpostausta, instasta stalkanneena näyttää ihanalta :)

   Poista
  2. Hei kiitos molemmille <3

   Oon aina ennen reissuun lähtöä ottanut selville edes pari hyvää raflaa jossa käydä, mutta nyt en ollut ehtinyt tehdä minkäänlaista taustatyötä asian tiimoilta. Niimpä vaan käppäiltiin ja mentiin syömään kaikkiin paikkoihin jotka vaan näytti kivoilta ja täysiltä, ja ei kyllä sattunut huonoa ruokaa eteen. Vältellään aina kaikkia turisteille suunnattuja ravintoloita ja koitetaan syödä siellä missä paikallisetkin syö :)

   Poista