6/19/2016

Watermelon Pink


Häät on taatusti niitä kaikista ihanimpia juhlia, joihin voi kerrankin tälläytyä kunnolla. Perjantaina juhlittiin ystävieni häitä, jonne oman hääpukuhässäkkäni keskellä onnistuin löytämään kauniin vesimelonin värisen koltun.

Eipä ollut ensimmäinen (eikä varmasti viimeinen) kerta, kun meikäläisen tilaama mekko on väärän kokoinen. Lähes poikkeuksetta joudun ainakin lyhentämään tai kaventamaan kolttuja, mutta tällä kertaa kun innoissani kiskoin sifonkiunelman Nellyn paketista ja vetäisin päälle, tajusin vetoketjua vetäessäni yläosan olevan auttamatta liian pieni. Vetskari jäi junnaamaan kylkiluiden kohdalta niin että väliin jäi melkein kymmenen sentin aukko. Hitto. Oon mailman surkein palauttamaan mitään nettikauppoihin, eikä samaa mekkoa näyttänyt edes olevan jäljellä xs:ssää suurempaa kokoa. 

 Onneksi hätä keinot keksii! Tätäkin hamosta täytyi kuitenkin lyhentää pituudesta yli parikymmentä senttiä. Ylimääräisestä helmapalasta sain näperreltyä yläosan selkäosan leveämpänä ja hieman eri mallisena. Ratkoin vanhan pois ja kiinnitin uuden tilalle. Tämähän olisi ollut yllättävän helppo ja nopea operaatio, jos mukaan ei lasketa häitä edeltävän illan kiirettä, ja sitä että meillä tuli ompelukoneen kanssa ihan tajuton riita siitä, ettei se oikein pidä sifongista. Päästiin kuitenkin loppujen lopuksi jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen. Problem solved ja mulla oli nätti mekko häihin.Mekon kaiffariksi löytyi kätköistä taannoin tuunaamani clutch (ohje tähän löytyy täältä!).

Ja voi että oli kuulkaas ihanat häät <3

-T

2 kommenttia :

  1. Ja voi, oli kyllä kaunis häävieras! :) Mekko istuu nyt sinulle upeasti.

    VastaaPoista