6/06/2016

Just go with the flow


Wou. Jään melkein sanattomaksi kun pitäisi kuvailla millainen viikonloppu mulla on takana. Vieläkin havahdun hölmistyneeseen hymyyn kasvoillani, vaikka on maanantai ja väsyttää ihan pirusti. Olin onneksi kaukaa viisas ja merkkasin vapaapäivän tälle päivälle. Tiesin siis että mulla on polttarit. Viime viikonloppu oli meinaan ainoa vapaa sellainen ennen heinäkuuta. 


Meikäläisellä ei ollut hajun häivääkään mitä tuleman pitää. Edellisenä iltana postiluukusta tipahti varoituskortti ("Huomenna mennään ja täysii!!!") johon oli listattu mukaan pakattavat taravarat. Koita siinä sitten jännitykseltä ja hämmennykseltä saada sullottua kamoja kassiin. Seuraavana aamuna klo 7.30 heräsin "Kun tänään lähden.." pauhasi meidän oven takana ja ovikello soi. Sen jälkeen tätä tyttöä vietiin silmät sidottuna musat korvilla pitkin kaupunkia 17 mimmin saattueella. Päivään mahtui ihana aurinkoinen puutarha-aamiainen, tulevien nimikirjainten spreijaamista, skedeilyä, flirtti-tanssitunti, litra tolkulla kuohuvaa, hengailua, naurua, onnenkyyneliä, ystäviä, älyttömän hyvää ruokaa, synttärikakkua (meikä täyttää parin päivän päästä pyöreitä), exä-pinjata (jonka sisältä paljastui mun rakastamia PEZ-karkkeja), baarimikkona olemista ja jorailua. Lopuksi kömmittiin kaasojen kanssa mäkkisäkkien kera hotellihuoneen pehmeisiin lakanoihin, joissa hihiteltiin hiukset pörröisinä sunnuntai-iltapäivään saakka. Tytöt oli nähneet ihan älyttömästi vaivaa ja suunnitelleet viikonloppua monta kuukautta - Ei ihme että tästä seurasi kaikille lievä polttareitten jälkeinen masennus. 

Arvasin kyllä että ne jotain kivaa yhdessäoloa järjestää, mutten osannut odottaa mitään tällästä. Oon yleensä ottaen tosi järjestelmällinen "langat käsissä"-tyyppi, joten oli outoa vain heittäytyä muitten vietäväksi. Kun multa kysyttiin mikä oli kivointa, en osannut vastata. Ihan kaikki! Kiitos tytöt <3

-T2 kommenttia :