6/29/2016

Juhannus


Oli muuten super ihana ja rauhallinen Juhannus. Myös kovin ruokaisa sellainen. Kiertolaisina suhailtiin mökiltä toiselle melkeinpä valmiisiin pöytiin ja otettiin pieni breikki hääjärjestelyihin (jos ei lasketa Juhannus-dinnerin yhteydessä pidettyjä hääkakku- ja viinitastingejä). Mutta noin muuten hää-vapaa viikonloppu pitkästä aikaa, joka teki kyllä terää. Sen jälkeen ollaankin painettu täysillä asian tiimoilta. 

NE ON VIIKON PÄÄSTÄ! Ihan tajuton kiire ja tohina, ja välillä alkaa jännittää niin että voisin oksentaa. Kuten arvata saattaa, illat on kuluneet hyvin pitkälti hääaskartelujen merkeissä (harmi etten voi vielä täällä niitä paljastaa) ja todo-lista tuntuu loputtomalta. Kai tässä silti ihan hyvällä mallilla ollaan ja pari vapaapäivää ennen häitä tulevat varmasti enemmän kuin tarpeeseen. Keep calm and embrace your inner Bridezilla!

-T
6 kommenttia :

 1. Ei vitsi miten namin näkösiä ruokia! Tässä pikku nälässä kelpaisi kyllä :D Ihanaa hääjuhlaa teille ja tsemppiä järjestelyihin! Hääpostauksia odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja hääpostauksia on varmana tulossa! ;)

   Poista
 2. Iiiik! Siis viikko, enää viikko!!! Tsemppiä lopputohinoihin, muista nauttia joka hetkestä.. Ja etenkin onnea itse pääpäivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk! Sanon sit samat sanat sulle kuukauden päästä :D

   Poista
 3. Anonyymi6/30/2016

  Ooh ihanaa tsemppiä viime hetkiin ennen pääpäivää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan tää tän kaiken tohinan keskellä myös ihanaa. Kiitos!

   Poista