6/08/2016

30


Sitä joskus junnuna ajatteli 30-vuotiaan olevan tosi aikuinen. Siinä vaiheessa elämää kuuluu jo olla taloa ja perhettä, pukeudutaan aikuisesti, kuunnellaan aikuisten musiikkia, tehdään duunia ja eletään tasaista - ehkä jopa vähän tylsää elämää. Sitten havahduin tänään siihen että hittolainen mähän täytän oikeesti kolkyt. Siihenhän oli äsken vielä monta vuotta aikaa. Kevät on ollut niin kiireinen, etten kaiken tän hässäkän keskellä ole oikeasti kerennyt pysähtymään ja funtsimaan tätä hommaa. Tässä sitä kuitenkin nyt ollaan - kolmekymppisenä. Tylsästä elämästä ei ole tietoakaan, musamaku ei oo kovasti muuttunut sitten teinivuosien, enkä oikeastaan tiedä mitä tuo aikuisesti pukeutuminen edes tarkoittaa, mutta ehkä sitä on nyt jotenkin vähän aikuisempi olo. Ja se tuntuu ihan hyvältä.
Oon muuten aivan rakastunut festarihenkeä huokuvaan H&M loves Coachella -mallistoon. Oli pakko käydä hamstraamassa parit värikkäät shortsihaalarit ja kesähepeneet. Nyt kun pääsis sinne festareillekin tänä kesänä. Voihan sellasta harrastaa vielä kolmekymppisenäkin.

-T
5 kommenttia :

 1. Anonyymi6/08/2016

  Ihana toi hattu! Mist se on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hattu on H&M:stä ostettu joskus reilu vuosi sitten :)

   Poista
 2. Vitsit mikä ihana asu!♥ Komppaan ylempää ja tiedustelen myös ton hatun sijaintia :D

  Haha mä täytän tänä vuonna 20, ja jotenkin mulla on just semmonen käsitys, että kymmenen vuoden päästä elämä on ohi! Kiva kuulla ettei asia ehkä olekaan niin :D Kyllähän se elämä varmaan voi silloin semmosta tylsää ja tasaista jos sen antaa semmoiseksi mennä :') Toisaalta, voihan se jo tälleen parikymppisenäkin sitä olla! :D Ihana teksti, kun tää pisti vähän pohtimaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hattu on henkkamaukasta :)

   Noin mäkin vähän ajattelin, mutta sanoisin jopa että on melkein kivempaa olla kolmekymppinen, vaikka itsessään huomaa vanhenemisen merkkejä myös ulkoisesti. Hienoa jos teksti herätteli ajatuksia. Kivoja pyöreitä sinnekkin ja nautitaan kaikista vuosikymmenistä täysillä! :)

   Poista
 3. Nyt on lupa lohduttaa nuorempiaan, että elämä vasta ALKAA, kun täyttää 40!

  VastaaPoista