4/08/2016

Leather CuffIhastelen aina broidini tekemiä ihan mielettömän hienoja nahkatöitä (vöitä, laukkuja, lompakkoja, etc. Täytyy muuten joskus esitellä niitä täällä!). Nahasta en itse ole varmaan koskaan mitään taiteillut, mutta koska mulla sattui sitä olemaan sopiva palanen, ihan mielenkiinnosta päätin kokeilla jotain simppeliä juttua. Leikkaamiseen tarttis varmasti jotkut megaterävät pelit ja vehkeet, mutta askartelusaksilla ja mattoveitsellä mentiin tällä kertaa.

Sommittelin ensin ranteen ympärille ulottuvan kaistaleen, jonka leikkasin symmetriseen muotoon. Pyöristin päädyt, jotta ranneke istuisi nätimmin ja toisen pään muotoilin nuolen malliseksi (helpompaa olisi varmaan ollut piirtää ensin valmis muotti). Merkkasin tasaisin välein viiltoja nahkaan jotka leikkasin varovasti läpi, jättäen kuitenkin reunoille hieman tilaa. Lopuksi mittasin vielä tarkemman kohdan läpimenoaukolle, jotta rannekke tulisi sopivan kireäksi ja puhkaisin pienen viillon niin, että toinen pääty mahtui juuri sen läpi.

-T

2 kommenttia :

 1. Anonyymi4/14/2016

  Hieno tuli. Ihana toppi myös, mistä tuo on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Topin löysin vaatehuoneen kätköistä ja muistelin että oon ostanut sen joskus muutama vuosi sitten Hongkongin reissulta :D

   Poista