4/21/2016

Ihan lehdessä


Hihh! Pitää varmaan tännekin vinkkailla tänään kauppojen hyllyille ilmestyneestä uudesta DIY-painotteisesta Kotiblogit Skandi-numerosta. Sivuilla meinaa komeilee tuttuja tuunauksia meikäläisen blogista, ja muutenkin lehdestä löytyy yli 100 vinkkiä ja ohjetta liittyen sisustukseen. KotiBlogit-lehti oli itselleni aika tuntematon ennen kuin mua pyydettiin mukaan, mutta näin äkkiseltään näytti oikein kivalta luettavalta. Koska kirjoittajat ovat bloggaajia, on jutut ja kuvat sopivasti omaleimaisia.


"Tässä erikoisnumerossa esittelemme ihastuttavia skandityylisiä blogeja niin Suomesta kuin ulkomailta. Sisustustrendeistä on vahvimmin nousussa persoonallisuus. Kliinisen valkoiset kodit väistyvät ja niitä sävytetään väripilkuin, kuten taidetauluilla, grafiikalla, desinglasilla sekä tekstiileillä. Perintöaarteet ja kirppislöydöt tekevät kodista erilaisen ja omaleimaisen, eikä kekseliäillä  ideoilla ja tee itse-toteutuksien määrällä ole rajaa."

Oon aika huono lukemaan ja löytämään kivoja blogeja (koska aika - tai siis sen puute!), joten lehdestä löytyi heti muutama kiinnostavan oloinen blogi, jotka täytyy käydä kurkkaamassa. Muutenkin tuli kauhea hinku saada laittaa parveke uuteen uskoon ja kesä kondikseen, joten täytyy ruveta bongailemaan uusia ideoita ja hakemaan inspiraatiota. Ja sitähän varten blogit ovat!


-T

2 kommenttia :

  1. Kotiblogien joulunumero oli oma suosikkini. Seuraavan ilmestyneen lehden ostin myös, mutta se ei sytyttänyt enää samalla tavalla. Uusinta lehteä en ole vielä tavannutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhoista numeroista ei ole kokemusta, mutta ainakin itse löysin tästä uudesta paljon mielenkiintoista lukemista. Sisustusjuttujen lisäksi lehdessä oli myös kivoja reseptejä :)

      Poista