3/08/2016

Synttäri hulinaa

 2-v synttäriviikonloppu takana. Huh mitä kreisibailaamista! Tälläsistä monta päivää kestäneistä bileistä kestääkin hetki toipua. Aikaa tuli lähinnä vietettyä ruokapöydän ääressä herkkuja popsien ja olokin on nyt sen mukainen, ettei kakuista tarvitse puhua vähään aikaan. Oli hauskaa laittaa tarjolle aikalailla samoja "ysärivibaisia" safkoja, joita omilla lapsuusajan synttäreilläkin on nautittu; mokkapaloja, meloniin tökittyjä cocktail-tikkuja, voileipiä, riisipiirakoita ja suolatikkuja (tosin siihen aikaan ei ollut minions-kakkuja) ja aikuisempaan makuun suolaiset piirakat toimii aina.

Seitsemän taaperoa pystyy muuten aiheuttamaan kämppään samanlaiset tuhot kun pommi olis räjähtänyt, joten ens kerralla skippaan suosiolla esisiivouksen. Mutta olipahan hauskaa!

-T


2 kommenttia :

 1. Anonyymi3/09/2016

  Oi miten kaunista ja iloisen näköistä! Mistä tuo ihana viiri on? Meidän pitäisi järjestää synttärit teemalla kissat ja koirat, niin tuo olisi täydellinen siihen. -maitoviiksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloista olikin :) Viiri ja tötteröhatut tilasin Aliexpresistä. Maksoi muutaman euron ja tulivat parissa viikossa. Toi viiri on kyllä niin hauska että harkitsen sen siirtämistä lastenhuoneeseen.

   Poista