3/02/2016

LIEBSTER AWARD

Sain Kaikki on tässä hetkessä -blogin Anniinalta Liebster award -haasteen. Sama haaste taisi tupsahtaa mulle jostakin viime keväänä pariinkin otteeseen, mutta homma jostain syystä unohtui. Kyseessä on blogeissa kiertävä tunnustus, jossa vastataan 11 kysymykseen, jonka jälkeen haaste pistetään eteenpäin 11 bloggaajalle.

Mikä on parasta bloggaamisessa tähän asti?
Mä kun tykkään räpsiä kuvia, höpötellä ja touhuta kaikenlaista, joten bloggaaminen on mukava harrastus jossa mielenkiinnon kohteet saa yhdistettyä samaan pakettiin. Myös kommenteista ja hyvästä palautteesta tulee tietty aina kiva fiilis. 

Entä haastavinta?
Ajan löytäminen. En tahdo päivittää blogia sillä ajatuksella että mun pitää, vaan koska nautin siitä kun saan tuottaa jotain. On turhauttavaa jos aikaa ei ole niin paljon kun haluaisi.Kun sinulta lapsena kysyttiin, mikä sinusta tulee isona, mitä vastasit?
Kampaaja

Mikä saa sinut hymyilemään?
Poikani hymy, hyvät teot, aurinko, kun joku uudistaa jotain vanhaa, tyytyväiset asiakkaat, kun bussikuski toivottaa aamulla hyvää huomenta, hauskat viestit, mikä vaan mistä huokuu ilo ja vilpittömyys.


Tämän viikon kohokohta?
Menneellä viikolla ei ole tapahtunut mitään suurta tai mullistavaa, mutta mieleeni tuli ensin muutama pieni hetki; läheisten ilo, vapaa viikonloppu, siisti koti (siis se pieni hetki kun se oli siisti), pari avartavaa keskustelua ystävän kanssa.

Mikä tai kuka inspiroi sinua?
Valokuvat, ihmiset jotka uskovat itseensä ja omaan juttuunsa, persoonalliset ja osaavat henkilöt

Mikä on lempipaikkasi kotona?
Tuntuu että oon aina keittiössä hääräämässä, joten varmaan keittiö.

Aarteesi kotona – esine tai huonekalu – josta pidät erityisen paljon?
Itse tekemäni ruokapöytä. Välillä jään vaan tuijottelemaan pöytää ja mietin että voi että oot ihana.

Kissa vai koira?
Koira. Kissat on jotenki vähän pelottavia.

Mihin haluaisit matkustaa?
Aina sitä haaveilee auringosta ja lämmöstä. Aasian suuntaan olis kiva päästä pitkästä aikaa. Tällä hetkellä ainoa tiedossa oleva reissu painottuu kuitenkin tuonne Suomenlahden toiselle puolelle. Jep taas Tallinnaan, mutta hei reissu se on sekin.

Mitä odotat ensi kesältä?
Kesä-ihmisenä odotan koko kesää ihan kesän takia, mutta kohokohta tulee varmasti olemaan meidän häät. Hui enää neljä kuukautta!


Hitto tähän pitäisi nyt repästä 11 kappaletta ei-niin-tunnettua-bloggaajaa, joille jakaa haaste eteenpäin. Oon kuitenkin ajan puutteen vuoksi itse ihan sairaan huono lukemaan blogeja, eikä mulla oo vakkariluettavien listalla kovinkaan montaa blogia (niitä saa muuten linkkailla tähän, jos mielessä on joku mikä mua saattaisi kiinnostaa!). Lusmuilen siis haasteen jatkamisesta tällä kertaa. 

Aurinkoista loppuviikkoa!

-T2 kommenttia :

  1. Kiva lukea sun vastauksia ja postauksen kuvista tulee jotenkin ihana, keväinen fiilis :-) Ja vitsit toi pöytä on kyllä hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan haasteesta sulle :)

      Poista