3/05/2016

Let Spring Begin


Maaliskuu on toivoa täynnä, kevät meinaa kurkkii jo ovella! Jotenkin sen huomaa kun jengi alkaa tässä vaiheessa pikkuhiljaa heräilemään talviuniltaan. Ihana, joka päivä lisääntyvä valon määrä vaikuttaa ainakin meikäläisen vireystasoon. Oon tällä viikolla auringon lisäksi fiilistelly muutamaa muutakin juttua.Saatiin ystäviltä joululahjaksi kotimaisen Kepardi Companyn seinäkalenteri, ja voi miten onkin ollut mieluinen lahja. Jokaiselle kuukaudelle on oma piirtäen tai maalaten toteutettu kuvansa, joka on printattu A3- kokoiselle paperille. Diggailen ihan hirveesti kalenterin grafiikasta ja sopivan simppelistä ilmeestä. Printti kun vaihtuu seinällä kuukausittain, ei pääse kovin helposti kyllästymään.
Satunaisia teekupposia lukuun ottamatta, oon aina ollut hyvin pitkälti kahvi-ihminen. Nyt musta on muutaman kuukauden aikana kuoriutunut myös tee-ihminen. Tarkemmin ottaen Pukka piparminttu-lakritsanjuuri-tee-ihminen. Maku on suorastaan mainio - sellainen sopivan makea ja freesi. On alkumakua ja jälkimakua. Iltaisin en enää kahvia juo, joten kofeiniton tee on mainio vaihtoehto kun tekee mieli ottaa kuppi kuumaa. Oon koittanut hankkia muitakin makuja, mutta aina huomaan hamuilevani kaapista juuri tätä. Nyt voin luokitella itseni kahvi-tee-ihmiseksi.

Meikäläinen sai olla perjantaina yksin kotona. Ihan yksin ja rauhassa! Meillä oli siis niin sanotusti kämppä tyhjänä (teininä käytettiin tästä ilmaisua "käty", ja järkättiin tietenkin hirveet bileet), joka on nykyisin erittäin harvinaista herkkua. Otin spessusta tilanteesta kaiken irti, ja sainkin paljon aikaiseksi. Meillä vietetään tänä viikonloppuna minimiehen 2-v synttäreitä oikein kahdessa erässä, joten hommaa riittää - koristelua, siivoomista, järkkäilyä ja tarjoiluiden valmistelua. Saattaa kuulostaa työteliäälle vapaaillalle, mutta on ihan ok jos saa olla yksin, leipoa ihan rauhassa, popittaa Draken Hotline Blingiä täysillä ja popsia raakaa mokkapalataikinaa iltapalaksi.


-T

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti