2/01/2016

Koruhenkari
Innostuin vihdoin nikkaroimaan makkariin uuden korutelineen. Homma on oikeestaan ollut todo-listalla varmaan jo vuoden päivät ja nyt sen sain aikaiseksi. Ei tähän kyllä harakan kaikki korut todellakaan mahdu, mutta edes osa niistä pysyy kivasti järjestyksestä. Loput voikin sitten tonkia sellasesta suuresta ketjujen sekamelskasta.
Tarvikkeena siis ihan perus puinen henkari, muutama naula, vasara ja valkoista maalia. Mittasin ja merkkasin pisteillä aluksi naulojen paikat noin 6cm välein, ja naputtelin kiinni. Homma piti hoitaa aika hellällä kädellä, ettei puu lähde halkeamaan. Pyöreään alustaan oli muuten yllättävän hankala saada naulat hakattua suoraan, mutta pääasia että sojottavat edes suunnilleen samaan suuntaan. Lopuksi sutaisin valkoisen maalikerroksen koko hökötykseen, niin naulat sulautuivat paremmin ympäristöön.

Kivan simppelihän tästä tuli. Vielä kun löytäisi tohon alle sen vanhan kuluneen 50- tai 60-lukulaisen lipaston. Oon nyt ihan ryhdistäytynyt etsinnöissä, mutta se oikea antaa nähtävästi vielä odotuttaa itseään.


-T10 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Ja niin nopsa toteuttaa :)

   Poista
 2. Mää niin tarvin tällaisen!!! :D Mulla on ollu vähän ikuisuusongelma tää missä säilyttää koruja kun mullakin on tosi massiivisia monet (krhm käytännössä kaikki) kaulakorut, niin tällaisessahan ne säilyis hyvin ja vieläpä näyttävästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt vaan nikkaroimaan! Tää on ollut ihan superkätevä. Eikä hinnalla pilattu kun ikeasta saa henkareita niin edullisesti :)

   Poista
 3. Kiva diy! helppo, nätti ja käytännöllinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Tartteisin kyllä näitä varmaan kolme vierekkäin että sais kaikki killuttimet mahtumaan :D

   Poista
 4. no miksen mä tätä tajunnu! arvaa vaan kun on kolmen mimmin korut yhdessä LAATIKOSSA ihan tuhannen solmussa eikä jaksa alkaa selvittelemään kun jonkun niistä haluisi kaulaansa ripustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha nyt teette jokaiselle oman koruhenkarin ja annat vaikka tyttöjen maalata omansa haluamillaan väreillä! <3

   Poista
 5. Olen lukenut Beatissa -blogianne ja kun löysin tämän sinun omasi niin huh, täytyi päästä lukemaan kaikki postaukset!

  Tunnut olevan niin positiivinen ja ihana ihminen, joka kerkeää äitinä olemisen lisäksi tekemään vaikka ja mitä muutakin.

  Kiitos suuresti päivien piristyksistä ja inspiraationa toimimisena! Tuli ihan itsellekin fiilis, että pakko päästä tekemään käsillä muutakin kuin vain kutomaan!

  Aurinkoista kevättä teille sinne! :-)


  -jenny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käääk! Voi vitsit miten ihana kuulla ja ihan mieletöntä jos oot jaksanut lukea kaikki postaukset. Kiitos suuresti itsellesi ja aurinkoista kevättä myös sinne <3

   Poista