1/12/2016

Wedding Venue


(Mä nyt alotan tän häähömppäilyn, mutta nou hätä, ei tästä kuitenkaan pelkkää hääblogia ole tulossa!) Heinäkuussa ajateltiin astella alttarille. Tässähän tuli ehkä pikkusen kiire koko bileiden kanssa, sillä moni varaa häiden järkkäämiseen jopa yli pari vuotta aikaa. No me ollaan vähän tälläsiä hetkessä eläviä malttamattomia höntyilijöitä, eikä esimerkiksi osata varata Thaimaanmatkaa jonnekkin ensi syksylle (sinnehän olis ikuisuus!). Jos jostain innostutaan, niin se täytyy tehdä heti, joten uskon että kyllä me yhdet häät puolessa vuodessa järjestetään (johan tässä on kohta 12 vuotta odoteltu). 

Tärkeintä oli aluksi löytää sopiva paikka, missä juhlat vietetään. Oon aina unelmoinut rustiikkisista kesähäistä vanhassa ladossa. Se tuottikin aluksi päänvaivaa, sillä Helsingistä kaikki sopivat juhlatilat oli jo ensi kesälle buukattu. Rajoitteena oli myöskin se että kesästä löytyi vain kolme häille sopivaa viikonloppua. Ei haluttu paikaksi kartanoa, seuraintaloa/vpk:ta, eikä ravintolaa, vaan jotain spessumpaa. Ei mitään liian hienoa miljöötä, vaan konstailemattoman rentoa ja ehkä hieman rosoistakin tilaa, jossa 100 ihmistä voisi juhlia aivan rauhassa. Koska Helsingistä tuskin sopivaa latoa tulisimme löytämään, vaihtoehtona ruvettiin kahlaamaan enemmän teollista tyyliä olevia tiloja (kattilahalli, Suvilahti, teatteri Toivo, jne) mutta jokaisesta löytyi jotakin puutetta tai vikaa. Harkittiin jossain välissä jopa pitävämme bileet Virossa. Sitten alettiin miettimään, että onko ne häät ihan pakko pitää stadissa? Täydellinen mesta löytyikin lopulta Espoosta ja sehän meni oitis varaukseen.

kuvat 1 2 3 4
 Mulla Meillä on aikalailla selkeät sävelet häiden koristelujen suhteen. Paikka (Espoon talli) on jo itsestään hyvin tunnelmallinen, korkeaan vanhaan talliin rakennettu juhlatila, joten paljoa ei tarvita. Lamppunauhoja, riisipaperipalloja ja viirinauhoja. Aaah! Meikäläinen vois uppoutua vaikka koko päiväksi Pinterestin ihmeelliseen maailmaan. Enkä tietenkään malta odottaa että pääsen väkertämään koristeita ja muuta sälää.

Mutta nyt tää morsmaikku rupeis etsimään sitä täydellistä hääpukuaan.


-T20 kommenttia :

 1. Oivoi, ihanan näköinen tila! Juurikin samalla teemalla mennään :) Ainoa vaan, että meillä hieman kolkohko seurantalo, joten koristuksien kanssa pitää oikein kunnolla inspiroitua... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää tulla pian Beatissa käymään niin päästään höpöttelee häistä! Koristeilla saa kyllä kolkkoonkin paikkaan ihmeitä aikaan :)

   Poista
  2. Lähdetään parin viikon päästä reissuun ja varasin just ajan sun tuoliin :) nähdään siis helmikuun loppupuolella ja päästään höpöttää!

   Poista
 2. Anonyymi1/13/2016

  Erityisen kivointa näyttävät nuo valoketjut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä meikäläisenkin lempparit! Meiltä löytyy kotoa niitä jo kolmet omasta takaa, joten paljoa ei tartte panostaa :)

   Poista
 3. Oon niin samaa mieltä noista rustiikkisista kesähäistä romanttisessa ladossa!! Nää kuvat on niin ihania! Ja mahtava kuulla, että löysitte sopivan paikan juhlille :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin jo siirtämässä häitä seuraavalle kesälle, jos sopivaa paikkaa ei olis löytynyt. Kerranhan sitä vaan tollaset bileet päästään pitämään joten paikan täytyy olla perfect! :)

   Poista
 4. Oi ihanaa ihanaa! 😍😍 Mua kosittiin jo 2014 elokuussa (Tuomiokirkon portailla flashmobissa!😁) näyttävästi, mutta kaikkien kiireiden ja ruuhkavuosien (ipanat 3v3kk ja 1v7kk) takia ei olla ehditty häitä järjestää.. Mutta nyt just sanoin miehelle, että elokuussa 2017 mennään naimisiin tai ei mennä ollenkaan! Joten pikkuhiljaa otan täälläkin hääsuunnitelmat kiikariin! 😚

  Ihanaa seurata sun hääjuttuja, toivottavasti niitä tulee PALJON!! Tää on muutenkin ainoa blogi mitä nykyään enää ehdin seurata koska inspiroit mua niin suuresti sun puuhailuilla ja tuunailuilla, joihin pistät aina hyvät ohjeet! 😊 Monta monituista juttua oon täältä kopioinut ja testannut! ☺️

  Mistä oot Pyppi ostanut noita pallovalosarjoja?

  Onnea vielä miljoonasti! Oot ihana! 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohh Tuomiokirkon portaat, kuulostaapa romanttiselta! (Mites Viking Linen terminaali? :D) Häät on vähän sellanen asia, mikä helposti lapsiperheissä saattaa siirtyä kiireiden takia, mutta jotenkin väitän, että niiden järjestäminen ja haaveilu auttaa myös jaksamaan sen rankimman ja kiireisimmänkin arjen keskellä. Nyt vaan suunnittelemaan!

   Ja voi miten kiva kuulla. Olis ihana tuunailla ja kirjotella tänne enemmänkin, mutta koska aika. Mistähän sitä sais lisää tunteja vuorokausiin? Voin vaan kuvitella miten kiireistä voi olla kahden muksun kanssa..

   Pallovalosarjat ostin yhet Ellokselta, mutta löysin Bauhausista ihan samanlaiset puolet halvemmalla. Clasulta oon löytänyt kanssa yhdet kivat :) Haleja ja Onnea myös sinne <3

   Poista
 5. Anonyymi1/18/2016

  Oi ihanaa, häähömppää! Täällä yksi kiinnostunut lukija! Kirjoittele vain mahdollisimman paljon yksityiskohtia:).

  Häät eivät sikäli ole vielä suunnitteilla, ja varsinaisia avioliittolupauksia ei ole tehty. Kuitenkin tässä joku päivä juteltiin sukunimistä, ja mies heitti, että mitäs jos 2018 olisi yksi rouva "Matti Meikäläinen" enemmän! Katsotaan, katsotaan:).

  - Kipsu

  VastaaPoista
 6. Häähömpät on täysin sallittuja! Häitä paljon näkevänä (valokuvaushommissa) nää kiinnostaa aina. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, on varmaan mielenkiintoinen duuni seurailla erilaisia häitä :)

   Poista
 7. Meillä on myös häät samassa paikassa kesällä 2017! Pitääkin jäädä seurailemaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin sympaattinen paikka! Multa saa sit kysellä vinkkejätilojen toimivuudesta :)

   Poista
 8. Anonyymi5/23/2016

  Hei! Olisin kysynyt mielenkiinnosta, että mihin hintaan saitte kyseisen juhlatilan? :) olen itsekin katsellut juuri samaa juhlapaikkaa syksylle 2017..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä Hurmatuotannon sivuilla löytyy sellanen laskuri, jolla pystyy tsekkaamaan summan tilalle ja ruoille. Caterin tulee siis heidän yhteistyökumppaneiden kautta :)

   Poista
 9. Anonyymi7/27/2016

  Hei!! Mahduitteko hyvin n. 100 vieraan kanssa? Oliko osa vieraista yläkerrassa vai kaikki alhaalla? :) Olen itse katsellut paikkaa ja haluaisin kaikki hieman yli 100 vierasta alakertaan mutta miettinyt, että tuleeko ahdasta. -Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli vieraita noin 95 joista 40 kpl sijoitimme ylös ja loput alas. Kyllä kaikki olisi sinne alaskin mahtuneet mutta tahdoimme jättää kunnolla tilaa myös tanssilattialle. Aluksi vähänvierastimme ajatusta parvesta, mutta se sai siellä istuneilta vierailta kovasti kehuja tunnelmallisuudestaan, ja kaikki kuitenkin näki sieltä hyvin meidät ja muut tapahtumat. Ruokailun jälkeen porukka ramppaa ulkona ja istuu missä milloinkin. Kannattaa siis harkita vielä sitä parven käyttöä niin kaikilla on tilaa juhlia :)

   Poista
  2. Anonyymi7/28/2016

   Kiva kuulla että parvi oli toimiva vaihtoehto!

   Poista
 10. Anonyymi8/14/2016

  Moi! Paljon onnea rouvalle :) Onpas kiva lukea kommentteja tästä tilasta, kun niitä ei vielä kovin paljon tahdo löytyä. Meillä on siis suunnitelmissa Espoon talli keväthäiden paikaksi ja teemaa ollaan ajateltu just samantyyliseksi kuin teidän häissä on ollut! Minua mietityttää tilan valoisuus, kun siellähän ei ole ikkunoita. Koitteko tilaa mitenkään liian pimeäksi tai "ahdistavaksi"? Ja saiko keinovalossa otettua hyviä valokuvia? Toisaalta paikkahan on tosi korkea ja isot ovet voi halutessaan pitää auki, niin sieltä tulee valoa ja illan hämärtyessä tulisi olemaan melko pimeää vaikka olisi ikkunoitakin.

  T. Caro

  VastaaPoista