1/08/2016

Musta matto


Oon kärsinyt aika-ajoin ongelmasta nimeltä mattoahdistus, jota ilmenee varsinkin astuessani lastenhuoneeseen. En vain ole löytänyt kivaa ja sopivan kokoista mattoa. Tai no olen yhden, mutta sitä tuntuu olevan mahdotonta saada mistään, joten lastenhuoneen lattialla onkin tästä syystä lojunut vähän mitä sattuu väliaikaisia mattoja.
Löysin kaappeja siivotessani kolme mustaa pientä räsymattoa, jotka olin joskus piilottanut sinne yhtä toista (jo unohdettua) projektia varten. Musta matto lastenhuoneeseen - ei luultavastikaan kovin käytännöllinen idea, sillä siinähän näkyy heti kaikki roskat ja muu pöly. En kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta, vaan kursin ne valkoisella langalla yhdeksi isommaksi matoksi ja heivasin lattialle. Matot on snadisti eri kokoisia ja ompeleet pistin tarkoituksella vähän sikin sokin. Lastenhuoneessa kun ei kaiken tartte aina olla niin justiinsa. Täytyy sanoa että yllättävän siistinä matto on pysynyt, vaikka onkin ollut kovassa käytössä jo muutaman viikon. Ehkä tuota hetken nyt jaksaa taas katsella.


-T7 kommenttia :

 1. Hassua, tuo on ihan kuin meiltä! Meillä on kans samanlaiset kolme mustaa räsymattoa yhteen kurottuna valkoisella langalla :D Se on ollut juurikin sellainen monen huoneen kiertävä väliaikamatto :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!! :D :D Ei sattuis matot oleen Jyskistä vielä ostetut? Onks teidän matto pysynyt hyvänä?

   Poista
  2. Joo, Jyskistä ovat! :D Ostin matot pari vuotta sitten ja edelleen pinta on ihan hyvä, ei valittamista. Hyvin ovat kestäneet koiran, tilasta toiseen rettuuttamisen, kaapissa mytyssä olemisen ja jopa auringonpaahteen parvekkeella :)

   Poista
 2. Ihana ratkaisu! Erityisesti tykkään tästä olemassa olevan hyödyntämisestä ja rennosta ajattelusta! Ei se ole niin justiinsa, kun eihän se ihan oikeasti ole! :) Enkä itseasiassa tarkoita edes huolettomia pistoja (jotka ovat mielestäni koko homman juju) vaan tuota, että matot ovat jopa keskenään vähän eri pituisia. Kun muistaisi joskus itsekin rentoilla vähän ja jättää viivasuorat linjat muille. Vaikka eipä sillä, onhan meilläkin olohuoneen matto kahdesta kapeasta rakennettu, kun kyseistä mattoa ei saa isona. Mutta kuviot ovat kyllä juuri eikä melkein kohdistettuna ja jos liikahtavat millinkin niin tämä rouva suoristaa. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juurikin näin! Lastenhuoneessa osaan vähän hassutella, mutta muualla kotona sitä on ehkä liiankin tarkka ja turhaan vaivaa päätään pienillä asioilla/yksityiskohdilla, joiden voisi vaan antaa repsottaa. Kaiken ei todellakaan aina tartte olla niin justiinsa! :)

   Poista