1/04/2016

Kuinka olla supernainen?Homma on kuulkaas nyt niin, että tän mamman hoitovapaa loppui nyt ja on aika palata töihin. Fiilikset on tosi innokkaat ja jännät, mutta samalla haikeat. Viime viikko nautittiin j:n kanssa vikoista vapaapäivistä ja varmaan tunnin välein totesin ääneen että on tää vaan ollut ihanaa aikaa. Niin ihanaa. Ja ikävähän tätä tulee. Aikataulutonta hengailua ja lorvimista. Piiitkiä hitaita aamuja. Tuleeko niiden tilalle nyt kiirettä ja aamuruuhkia? Varmasti niitäkin.

Oon yleensä ottaen suhteellisen aikaansaava ihminen ja mulla täytyy aina olla jotain tekemistä. Kotona ollessa on ollut ihan kivasti aikaa keskittyä omiin juttuihin ja näpertelyihin, ja esimerkiksi tähän blogiin. Mutta mites käy nyt kun aloitan duunit? Yrittäjänä hommaan liittyy muutakin kuin hiusten napsimista. On kirjanpitoja, hankintoja ja liikkeen asioiden hoitamista. Helmikuussa aloitan töiden ohella opiskelemaan valokuvausjuttuja ja kouluhommille täytyy tietenkin raivata oma aikansa. Kotiakin pitäis koittaa hoitaa, pestä pyykkiä, tehdä ruokaa ja hakea muksu tarhasta. Välillä olisi kiva myös käydä jumpassa tai lenkillä. Huolehtia itsestä. Tähän vielä perheen yhteinen aika parisuhdetta unohtamatta. Ja ystävät. Milloin niitä enää kerkeää näkemään? Kirsikkana kakun päälle olisi vielä yhet häät ensi kesäksi järkättävänä.


Asioiden tärkeysjärjestykseen laittamisessa ja elämän aikatauluttamisessa tulee varmasti olemaan omat haasteensa. Tästä blogista kun en vain millään haluaisi luopua. Tää on sitä mun omaa aikaa, jonka koen ihan hirveän tärkeänä itselleni. Fakta on kuitenkin se että samanlailla tuota aikaa ei varmastikaan tule olemaan ja nyt täytyy vain koittaa löytää sopiva balanssi kaikelle. Varmasti meikäläisen askartelut ja postaustahti tulee jonkin verran jatkossa kärsimään, mutta edelleen koitan pitää blogista kiinni, kunhan siitä ei vain aiheudu ylimääräistä stressiä. Toivottavasti pysytte messissä.


Kauheen negatiiviselta mä nyt kuulostan, ja se ei ole tarkoitus. Oikeesti innolla odotan kaikkea uutta kivaa mitä tää vuosi tuokaan tullessaan. Näähän on kaikki ihan älyttömän siistejä ja jännittäviä juttuja!

Bring it on 2016 - Mä oon valmis!

-T

PS. Saanko, oi saanko edes vähäsen postata jostain häähömpästä?

6 kommenttia :

 1. Joooo! Hääjuttuja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiva jos on joku jota sellaset kiinnostaa!

   Poista
 2. Voin niiiin samaistua tähän! Mä palaan huhtikuussa osa-aikaisesti töihin ja samaan aikaan se on huippua ja ahdistavaa. Miten sitä osaa olla tarpeeksi läsnä töissä ja sitten kotona? Ja siihen päälle just parisuhdeaika, oma aika, ystävät... apua! Mut eiköhän se siitä.
  Ja ehdottomasti häähömppä on tervetullutta! Omat häät on jo vietetty melkein neljä vuotta sit, mut siihen aiheeseen ei kyllästy. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin että töihin paluuseen on vielä ihan sikana aikaa, mutta se päivä tulikin yllättävän nopeesti. KIvalta on onneksi duunissa olokin tuntunut, mutta saas nähä miten tarha lähtee kulkemaan. Häähömppää kehiin siis!

   Poista
 3. häähömppää!!! <3 täytyy sanoa, että itse en ole löytänyt aikaa kaikelle ja siinä on ensimmäisenä kärsinyt ystävyyssuhteet. "onneksi" ystävätkin ovat samassa elämäntilanteessa ja ymmärtävät, että kaikkeen ei aika riitä. Onneksi on kuitenkin tietotekniikka jolla saa pidettyä yhteyttä vaikkei aina ehtisi näkemään livenä. Ja tilanteet muuttuu sitä mukaan kun poitsu kasvaa. Kunhan saat kundille fillarin alle niin saat hyvän juoksulenkille kirittäjän ja päiväkotipäivän jälkeen unikin tulee nopeaan ja saat aikaa näperrellä omia juttuja iltaisin. Kompromissejä, valintoja ja asioiden arvottamista tulee elämä olemaan vielä pitkään (ainakin mulla edelleen vaikka töihin paluusta on jo useampi vuosi) mutta se on silti ihanaa elämää! <3 Ja mitään osa-aluetta en ole jättänyt kokonaan pois, niiden paikka arvo-asteikolla vain vaihtelee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu! Kyllä tää tästä lähtee kulkemaan :) Sä saat kuulla häähömppää varmaan kyllästymiseen saakka :D

   Poista