12/19/2015

Viime Joulun juttuja


Pistin tossa merkille, että tänne blogiin on viime aikoina eksytty kovin jouluaiheisin hakusanoin. Koska koristeet ja itsetehdyt lahjat näyttävät kiinnostavan, ja uusia lukijoita ilmestynyt hurjasti lisää sitten viime vuoden, päätin verestellä vanhoja postauksia.


Talvea purkissa. Tää oli niin söppänä, että ihmettelin miten unohdin tehdä samanlaisen tänä vuonna. Pikku-kundi olis varmasti digaillut.
Origamikuusien taitteluun jää niin koukkuun. Jos teen vielä yhden..
Ihana saaristolaisleipä kuuluu meillä Joulupöydän antimiin. Leipä on myös kiva Joulutervehdys/vieminen  kylässä käydessä.


Itse tehty kuorintavoide on tämän blogin yksi suosituimmista hakusanoista tällä hetkellä. Miten helppo ja ihana joululahja!Simppeli jouluvitsa. Jumituin just tuijottamaan tätä kuvaa melkein vartiksi. Miten vauhdilla tää vuosi onkaan hujahtanut..

Viime vuonna karattiin juuri ennen Joulua muutaman päivän Tukholman reissulle. Oli niin mukavaa käydä käppäilemässä pitkin kaupunkia, fiilistellä Joulua ja viettää aikaa perheen kesken, että päätettiin toteuttaa samanlainen trippi myös nyt. Oujee! Palaillaan juuri sopivasti aatoksi kotiin.


-T

1 kommentti :

  1. Vitsi sulla on ihana blogi! Nyt kun pääsis näpertelemään 8)

    VastaaPoista