12/03/2015

Vaneria vaneria!
Tuonne tuo vanerilevy nyt sitten päätyi. Sängynpäädyksi. Meidän taaperon sänkyhän on tehty vanerista, ja se on kyllä niin nättiä matskua että sitä piti saada tähän huusholliin lisää. Levy on pari senttiä paksua koivuvaneria, jonka sahautin ensin k-raudassa oikean mittaiseksi, ja kotona hioin ja suojasin värittömällä puuvahalla. 

Seinänkin uusi mattainen sävy näkyy hyvin, koska eilen vähän yritti paistaa aurinko, ja ehdin kerrankin käyttämään tilaisuuden hyväksi. Muuten huone on vielä aika kesken. Hakusessa olis muunmuassa yöpöytä ja täydellinen lipasto, jollaista oon etsinyt tuloksetta pitkin poikin. Snadisti hommaa vaikeuttaa se etten ole ihan varma mitä etsin, mutta kyllä se oikea sieltä vielä tupsahtaa eteen!


-T
6 kommenttia :

 1. Anonyymi12/03/2015

  ihanan näköstä! kuin paljon vanerilevy kustansi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla tällä paksuudella sahauksen kanssa suunnilleen 70e. Havuvaneri olisi ollut edullisempaa, mutta sitä oli säilytetty ulkovarastossa, joten oli kosteuden takia kupruisempaa.

   Poista
 2. Kivan näköinen, täytyy laittaa korvan taa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kyllä tykätty kovin! :)

   Poista
 3. Löysin juuri blogisi juurikin Googlen haulla "vaneri sängynpääty" ja tää sinun blogi on aivan MAHTAVA!!<3 Ihania DIY juttuja ;) Love! Ja tuo sängynpääty on tosiaan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kun löysit tänne ja tervetuloa seurailemaan! Oon kyllä ollut tosi tyytyväinen sängynpäätyyn :)

   Poista