12/13/2015

TeippikuusiIkeasta tarttui taannoin mukaan leveää mustaa paperiteippiä. Alkuperäinen tarkoitus oli käyttää teippiä paketteihin, mutta päätin kokeilla sitä myös seinän koristeluun. Kuusesta ei tullut aivan symmetrinen, mutta eiköhän tuota hetken jaksa katsella. Haastavinta olikin saada teipit suoraan, sillä seinään ei viitsinyt tehdä kynällä merkintöjä. Valkoinen liitu näkyi juuri ja juuri, jonka avulla sain (muutaman ärräpään saattelemana) viivottimen ja vatupassin kanssa taiteiltua kuvion. Neljä kättä olis ollut aika jees.

Meillä on tänä vuonna näköjään vähän väritön Joulu. Oikea kuusikin taidetaan vielä skipata. Fiiliksen vuoksi koristeltiin valkoinen muovikuusi, josta kaikki revittiin heti irti (muutenkin koristeita koitettiin sabotoida, tontulta pureskeltiin päätä poikki, etc..) ja pari päivää mokomaa tuijoteltuani heivasin sen parvekkeelle. Ensi vuonna sitten uusi yritys. Teipistä ei ainakaan koidu ylimääräistä sotkua.


-T


2 kommenttia :

  1. Hieno kuusi ja hieno arkku siinä alla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Arkku on oikeestaan meidän olkkarin pöytä, mutta usein kärrätään se sivuun niin saa lisää tilaa sohvan edustalle :)

      Poista