11/20/2015

Makkari mielessäin



Ollaan puhuttu uuden sängyn hankkimisesta jo varmaan pari vuotta. Muutama viikko takaperin Tampereen visiitillä oltiin koko perheen voimin menossa illalla nukkumaan, ja möngittiin hotellin ihanissa lakanoissa. "Voidaanko me ostaa sellanen sänky ja peitot, että tuntuis aina siltä että nukkuu hotellissa?"- kysyin, ja kotiin ajomatkalla poikettiin tilaamassa uusi sänky. Päätin että sängyn myötä olisi aika päivittää makuuhuoneen sisustus kondikseen muutenkin. Viitisen vuotta sitten sudin suurelle seinälle hopean hohtoisen Tikkurilan taikamaalin, kun se nyt tuntui sillä hetkellä makeelta idealta. Jo jonkin aikaa on ollut sellanen fiilis että jotain sille (ja ihan koko huoneelle) täytyisi tehdä.



Viime viikonloppuna viuhui taas maalisuti. En halunnut seinästä valkoista, mutta vaalean kuitenkin. Pähkäilin ja pähkäilin värin kanssa, ja lopulta löytyi se oikea sävy. Maalinhakureissulta tarttui mukaan jotain muutakin, nimittäin viimesen kuvan vanerilevy (näistä lisää myöhemmin!). Onpahan tässä taas projektia kerrakseen, ja vielä olis hakusessa vähän lipastoa, lamppua ja muuta rompetta, kunhan päästään edellisistä eroon.

Kommenttiboxiin on välillä tupannut muutamia kyselyitä meidän asunnosta, lähinnä sen kokoon liittyen. Miten paljon neliöitä ja seiniä meidän kämpässä oikein on, kun mulla löytyy jatkuvasti jokin uusi remppakohde tai maalattava seinä? No ei tosiaankaan asuta missään kartanossa, vaan tää meidän lukaali on vajaat 77m2 kerrostalokolmio. Aina oon tykkäillyt remontoida ja maalailla, mutta nyt varsinkin mammaloman aikana tätä on tullut harrastettua entistä enemmän, sillä kotona on tullut vietettyä rutkasti enemmän aikaa. Tälle mun innokkuudelle onkin lähipiiri naureskellut, kun oon pistänyt koko asunnon uuteen uskoon viimeisen vuoden aikana. Lapsiperheessä kerralla käytettävä aika on usein rajallinen, joten esimerkiksi maalaaminen on melkein pakosti täytynyt hoitaa yksi seinä kerrallaan. Ehkä oon ottanut tästä vähän kuin "haasteen", joka täytyy hoitaa nyt kun siihen kerrankin on aikaa. Kohtahan koittaa taas töihin paluu, ja vähän veikkaan ettei aika ja energia riitä enää ihan samaan tahtiin remppailemaan (voi toisaalta olla ihan hyväkin homma, koska muut meidän huushollissa ei aina hypi ilosta silloin kun meikäläinen keksii uuden projektin).

Tää lähtis nyt tonne makkarin kimppuun ennen kuin pikkumies herää päikkäreiltä. Viikonloppuja!

-T


3 kommenttia :

 1. Oo, en malta odottaa lopputulosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään :D Täytyy räpsii heti kuvia kun on valmista!

   Poista
 2. Anonyymi11/28/2015

  Täällä kans lopputulos kiinnostaa! Samoin sänky, minkälaiseen päädyitte? (Ja kiitos vielä asuntokertomuksesta, minä meinaan sitä ainakin aiemmin kyselin, että minkälainen kartano teillä oikein on xD) Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista