10/05/2015

Varpaat hiekassa
Kukkuu, taas täällä! Takana varsin vauhdikas Kreikan reissu kahden taaperon perässä juostessa. Oli lämmin, oli kivaa, oli hauskaa, oli lomaa, jos ei lasketa niitä pieniä kommelluksia ja kömmähdyksiä, joilta harvoin pääsee reissuilla kokonaan säästymään. Mentiin matka näiden kahden veijarin ehdoilla, jotka kyllä piti huolen siitä ettei vahingossakaan päästy liikaa paikoillamme löhöilemään ja nautiskelemaan. Altaiden luona ja liikenteessä täytyi olla koko ajan silmät tarkkana, on ne niin pirun nopeita tyyppejä! Meikäläinen jätti vahingossa himaan muunmuassa just sen kassin, jossa oli kaikki bikinit, mutta onneksi rauhallisimmistakin turistirysistä löytyy rantareleitä. 

Kyllä mä nyt vähän ymmärrän miksi ihmiset harrastaa noita pakettimatkoja. Kreikkalainen ruoka ja aurinko tekivät terää tähän pimenevään syksyyn, ja pieni breikki tuli jotenkin nyt niin mukavaan saumaan. Täällä odottivat punaiseksi värjäytyneet puiden lehdet, jättimäinen vuori pyykkiä ja ikävöivä isi.


-T


1 kommentti :

  1. Anonyymi10/06/2015

    Ihania lomakuvia! Kelpais tännekkin tommonen breikki. Mua kiinnostais lukea postausta sun taskoista, onko sulla niille jotain merkityksiä tai tarinoita, ja onko sulla joku vakkari tatuoija? Aivan ihanalta näyttää toi elefanttikuva joka vilkkuu aina välillä postauksissa :)

    VastaaPoista