10/07/2015

Splatter Shirts


Mullahan on puhelimessa se inspisalbumi, johon keräilen kuvia vähän milloin mistäkin. Kivoista ideoista ja silmäämiellyttävistä jutuista. Bongasin kuvan t-paidasta, jonka olin räpsäissyt Tallinnan River Islandin lastenosastolta joskus viime keväänä. Itseasiassa meinasin ensin ostaa paidan pikkujäbälle, mutta keksin että samantapainen olisi helppo koittaa toteuttaa itse tekemällä. Hetken mielijohteesta päätin tehdä samanlaisen itsellenikin - täytyihän sitä saada reissuun jotkut tiimipaidat meille!
Tarvikkeina valkoinen puuvillainen t-paita ja suihkemaista kangasväriä (tätä voi tehdä itsekkin sekoittamalla tavallista kankaanpainoväriä veden sekaan suihkepulloon).


Paita kannattaa pestä ensin, niin väri tarttuu paremmin. Suojaa ympäristö ja suihki menemään. Päälle voi myös roiskia pensselillä pisaroita. Oikeastaan niin naurettavan helppo DIY, että tässä on suorastaan vaikea epäonnistua, ja sopii varmasti kivaksi puuhailuksi myös isompien lasten kanssa. Väri kiinnitetään silittämällä paidan kuivuttua. 

Tajusin et täähän on varsin täydellinen mulle duunipaidaksi, koska hiusväreistä syntyviä tahroja on vaikea erottaa roiskeiden seasta. Ehkä täytyy tehdä yhdet vielä mustana ja burgundina nyt syksyksi..

-TEi kommentteja :

Lähetä kommentti