10/27/2015

Koska syksy
No voi vitsit kun meillä oli poitsujen kanssa mukava Tampereen reissu. Ei mitään suunnitelmia, vaan pelkkää luppoaikaa. Kaupungista löytyikin roppakaupalla aurinkoa, puistoja, kahviloita, ihania sisustuskauppoja ja kirppiksiä, joita meikäläinen pääsi kieli pitkällä kiertelemään. Chillattiin, mässäiltiin herkkuja hotellihuoneessa ja päädyttiinpä vielä kylpyläänkin. Tämmöset extemporet on kyllä ihan parhaita. Ja nyt hitto vie kotimaan matkailu kunniaan!


-T2 kommenttia :

 1. Anonyymi10/28/2015

  Miten pääsit noin hyvään siroon kuntoon synnytyksen jälkeen!? Voisitko kertoa tästä jotain vinkkejä, miten liikuit ja söit? T, odottava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota noin.. Mulle tuli raskaudessa tasan 20 kg painoa lisää, joka tuntuu 150cm pitusessa varressa aika raskaalta taakalta. Olin aivan varma etten pääse kiloista ikinä eroon ja surin sitä jo valmiiksi. Heti kun vaan toivuin ja pääsin liikkumaan alotin joka päiväisen vaunulenkkeilyn, ja muutaman kuukauden päästä juoksun. Koitin syödä terveellisesti, mutta en niukasti, ettei se häiritsisi imetystä. Kyllä siinä kesti noin 9kk että tunsi olevansa taas omassa kropassaan. Tai no kyllä siinä muut raskauden jäljet näkyvät edelleen, mutta niin saa näkyäkin, pääasia että on hyvä olla. Enemmänkin voisin liikkua, mutta nykyään tuo urheilu jää yleensä yhteen jumppakertaan ja yhteen lenkkiin viikossa. Tsemppiä odotukseen! :)

   Poista