10/23/2015

Hupparista hameKuka muistaa sen yhen kesärotsin, jonka väkersin hupparista ja farkkutakista? Niin siitähän meni takki-tarkoitukseen vaan hihat ja huppu.. Törmäsimpä hetki sitten siihen jäljelle jääneeseen palaseen ja tottamooses päätin käyttää kankaan hyödyksi. 

Hetken pähkäilyjen jälkeen pätkäisin kappaleen kainaloiden alta kahtia, ompelin vyötärölle nauhakujan, ja pujotin narun siitä läpi. Ja kas, nyt omistan ehkä rennoimman ja mukavimman hamosen ikinä! Ja vielä niin pienellä vaivalla, että mietin miksi ihmeessä en ollut keksinyt tätä aikaisemmin..


 Oikein passeli paksujen sukkisten kaverina nyt viileämmillä säillä. Annoin sille ihan nimenkin - rentoiluhame. Just tajusin että oon rentoillut se päällä melkeen koko viikon (heh vaikka rentoilijan sijasta näytän ehkä enemmän joltain itsensäpaljastelijalta ton avonaisen rotsin kanssa).

Mut meidän jengi lähtis nyt viikonlopuksi rentoilemaan Tampereelle, nääs!


-T

7 kommenttia :

 1. Hauska! Mustana vois toimia itellä! :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva! :) oon kans joskus pottu ja kivi tehnyt vastaavan, mutta se ei ollut väriltän (vaaleansininen) lainkaan yhtä kivan näköinen kuin sinun harmaasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa tekiskö mieli saksia kaapista kaikki hupparit!

   Poista
 3. Mahtava! Raaskisinkohan leikellä erään yhden vanhan hupparin mitä en vielä raaskinut hävittää..

  VastaaPoista
 4. Huippu hame! Täytyykin laittaa väkerryslistalle tämä, koska ei-pönötys-hameita ei kaapista pahemmin löydy. :)

  VastaaPoista