9/16/2015

Robots & Stripes

Vihdoin sitä lastenhuoneen tapetoinnin lopputulosta. Onhan toi nyt aika pähee! Ollaan kaikki oltu valintaan kovin tyytyväisiä -etenkin pikkumies. Ferm Livingin tapetti pistettiin tehosteeksi yhdelle pitkälle seinälle (vois olla aika psykedeelistä katsella joka puolella viliseviä robotteja etenkin näin pienessä huoneessa) ja näin saatiin koko lastenhuoneen ilme muutettua vähän isommalle pojalle sopivammaksi. Kuvio on sen verran ajaton, että menee vielä vuosiksi eteenpäin (ellei äiti kyllästy..). Seinältä puuttuu vielä pari juttua sekä vaatekaappi, ja sänkykin tulee vaihtamaan paikkaa, mutta oon tyytyväinen että saatiin vihdoin tapetointihommat hoidettua. Nyt pitäis sitten lähteä uuden maton metsästykseen.

Oon kokenut ongelmallisena löytää sopivan kokoisia ja kivoja liinavaatteita pojan sänkyyn. Hetki sitten bongasin Annon ihanan musta-valko-raidallisen pussilakanasetin aikuisten koossa, mutta samaa kuosia ei tietenkään löytynyt lasten mitoituksella. Päädyin kuitenkin ostamaan setin, koska tajusin että omistanhan mä ompelukoneen. Sitten vaan leikkelin ja ompelin peitolle ja tyynylle sopivat palaset pussilakanasta ja näitä molempia sainkin ihan kaksin kappalein. Miten en oo tullut ajatelleeksi tätä aikaisemmin..


-T

6 kommenttia :

 1. Anonyymi9/17/2015

  Tosi hienolta näyttää! Kyllä kundin (ja äidinkin ;)) kelpaa! Minkä kokoinen asunto teillä on? Jos sopinee udella, tuntuu että teillä neliöitä riittää kun koko ajan on remonttia ja kuvissa tuntuu vilahtelevan aina eri remontoitu seinä :D Asutteko jossain kartanossa vai mitä ihmettä xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kumpa vaan asuttaiskin! Meillä on kerrostaloasunto 77m2 3 huonetta ja keittiö :D Mulla vaan sattuu olemaan aina niin vähän kerrallaan aikaa remppailla, että se on juuri tätä 1 seinä kerrallaan meininkiä. Ja varmaan se on tää mammaloma joka aiheuttaa sen, että keksin varmaan viikottain uuden remonttikohteen. xD

   Poista
 2. Sydänsilmät tähän! Näyttää tosi kivalta, ja kokonaisuutena yllättävän rauhalliselta vaikka tossa onkin robotti poikineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo myönnettäköön että ensin vähän jännitti miten tollanen kuvio toimii noin pienessä huoneessa, mutta onneksi hyvin! :)

   Poista
 3. Anonyymi9/18/2015

  Melko varhaisessa vaiheessa lakkasin ostelemasta lasten peittoja ja pussilakanoita, sillä ymmärsin, että moiset ovat ihan turhia kaapin täytteitä. Kuopus siirtyikin sitten suoraan pinnasängystä "isojen"peiton alle eli nukkumaan ihan tavallisella, aikuisten mitoituksella, tehdyllä peitolla lakanoineen.
  Lasten lakanoissa ikuinen ongelma tuntui olevan se, että valmistajien ajatus mitoituksesta ei ollut mitenkään vakio, vaan sekä täneisyä että pussilakanoista tuntui löytyvän vähän joka kokoa. Toisaalta myös nuo "lasten kuosit" eivät juuri saaneet sydäntäni sykkimään. Muutamia lasten kokoisia pussilakanoita tuli itsekin ommeltua. Mutta tosiaan, aika pian siirryimme käyttämään kaikilla saman kokoisia peittoja ja pussilakanoissa "aikuisten värejä ja kuvioita".

  Niin, ja meillä on muuten myös noi samat anno sarjan raitalakanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuntuu että usein lasten lakanat ja petivaatteet on ihan eri mitoituksella tehtyjä. Meillä aikuisten peitto tuntuu vielä ehkä vähän suurelta noin pieneen sänkyyn, mutta onneksi on tosiaan toi ompelukone! Taidanpa myös hommata noi raitalakanat meille aikuisillekkin :)

   Poista