9/07/2015

Rag Rug Clutch


Matosta laukku. En taaskaan tiedä mistä moinen idea juolahti mieleeni, mutta välillä ne kreiseimmät ideat on niitä parhaimpia. Komerossa sattui lojumaan muutama yhdestä toisesta projektista yli jäänyt ohkainen räsymatto, joista valko-sini-ruskea-raidallinen yksilö jotenkin veti meikäläistä puoleensa (varmaan mätsäs niin hyvin uuteen syksytukkaan) ja kohta jo huomasin heiluvani sakset kädessä.

Leikkasin ensin matosta sopivan levyisen kaistaleen, ja ompelin leikatun reunan siksakilla. Tässä täytyi olla aika nopea ja varovainen, sillä matto lähti tietysti samantien purkaantumaan. Sitten nappasin kaistaleesta pituutta pois niin, että laukusta sai sommiteltua haluamani kokoisen. Kiinnitin reunat nuppineuloilla, ja ompelin saumat kiinni. Oikeastaan laukku oli tässä vaiheessa jo valmis, mutta päätin vielä loppusilaukseksi tehdä sisälle vuoren valkoisesta lakanakankaasta. Vuori teki laukusta ehkä pikkasen jämäkämmän ja ryhdikkäämmän. 


Sit vaan matto kainaloon ja kaupungille! 

Tosin näin maanantain kunniaksi meikäläisen nokka vuotaa siihen malliin, että tänään ei lähdetä yhtään mihinkään. Ei ei eiiii nyt ei varmana saada mitään syysflunssaa.


-T

13 kommenttia :

 1. Oii ihana! Sun tyyli on tosi magee :P täällä toinen flunssainen, paranemisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, sinne myös! Mulla tosin taitaa vaan pahentua flunssa

   Poista
 2. Anonyymi9/07/2015

  Voi mistä sä keksit näitä! Ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein tiedä itsekkään :D

   Poista
 3. Wau mikä keksintö! Hyvältä näyttää! <3

  VastaaPoista
 4. Tuli oikein kaunis laukku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin näppärä tehdä :)

   Poista
 5. Anonyymi9/09/2015

  Mahtava idea!! Ja toteutus onnistui jälleen täydellisesti! Vähän ohi aiheen, mutta mistä olet hankkinut nuo kuvissa näkyvät ruskeat kengät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Popot on ostuttu muutama vuosi sitten Amsterdamista(?), ne oli pitkään käyttämättä kunnes innostuin nyt niistä uudestaan :)

   Poista
 6. Anonyymi9/09/2015

  No ei ihme ettei ole mun silmiin osunut :D kiitos vastauksesta! :)

  VastaaPoista
 7. Tä on ihan sairaan hyvä idea!! Ja asu on myös mieleinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan kokeilemaan! Kiitos <3

   Poista