9/09/2015

Pintaremppaa ja riipputuolikuumetta

Kyllähän se pelkäämäni flunssa sitten kuitenkin iski. Lienee seurausta viikonlopun riehumiselle pienen pintaremontin merkeissä. Niinhän tässä taas kävi, että heti kun kesä ilmoitteli loppumisestaan, meikäläisen sisäinen sisustushirmu otti samantien vallan. Touhuumisen jäljiltä hailun vihreä olkkarin seinä sai takaisin valkoisen maalipinnan ja minimiehen huone (ehkä mailman päheimmän) tapetin. Olohuone oli pitkään kaipaillut pientä kittailua ja maalia, ja homma kannatti hoitaa pois alta nyt, koska (jihuuu!) meille saapuu kohta uus sohva. Tai menee siinä vielä muutama viikko, mutta sehän on ihan kohta.Kundin huoneen seinälle maalattu puu on tuntunut pitkään jotenkin niin vauvamaiselta (tästä on muuten puhuttu monen tutun kanssa; kun alkaa sisustamaan vauvalle huonetta, ei yhtään tule ajatelleeksi sitä, että tuo lapsen vauvavaihe kestää suunnilleen noin viisi minuuttia, ja sen jälkeen ollaan taas uudistamassa huonetta taaperolle sopivaksi). Nyt täytyi siis miettiä asiaa pitemmällä tähtäimellä -jotain sellaista mikä kävisi hyvin pienelle pojalle moneksi vuodeksi eteenpäin. En oo ikinä ollut kovin suuri tapettien ystävä, mutta sitten iskettiin silmämme Ferm Livingin Robotti-tapettiin, joka ihan huusi päästä minimiehen huoneeseen. Rullat on odotelleet seinälle pääsyä heinäkuusta saakka, ja vähän pelkäsin tapetointiin ryhtymistä, sillä en ollut ikinä ennen tapetoinut. Homma meni kuitenkin aika näppärästi ja lopputuloksesta tuli yllättävän siisti. Kuvia seinästä heti kun saan räpsittyä!


kuvat 1 2 3 4
Jos hypätään vielä takaisin olohuoneeseen, oon onnistu kehittämään itselleni kauhean riipputuolikuumeen. Juttu lähti katossa killuvasta koukusta, joka porattiin vauvan (sen viis minsaa kestävän vauvavaiheen takia) hyppykiikkua varten. Mietittiin että siihen sopisi niin pirun hyvin roikkumaan rottinkinen riipputuoli uuden siromman mallisen sohvan kaveriksi (jonka myötä istumatilaa tulee olemaan muutenkin vähemmän). Eniten silmää ehkä miellyttäis vanhanaikanen ja alkuperäinen Parolan rottingin versio, ja oonkin viime päivinä kolunnut fb:kirppikset ja muut läpi, jos jonkun mummolassa tai mökillä sattuis moinen ihanuus notkumaan ylimääräisenä. Vinkata saa hyvistä yksilöistä!

Toivottavasti tää lenssu jo pikkuhiljaa hellittäis. Alkaa meinaa pikkujäbä hyppimään seinille muutaman päivän sisällä hengailun jälkeen..


-T


2 kommenttia :