9/24/2015

Kolme kaveria keittiöstä Nicolas Vahén mausteet Nappasin tuotteet kotiin tuliaisiksi heinäkuiselta Naantalin reissulta. Pakkohan mokomat oli kotiuttaa, kun niitä kerrankin pääsin livenä hypistelemään ja mokomia oli niin kovin kehuttu. Onhan noi nyt hertsileijaa tyylikkäimmät maustepurnukat mitä oon nähnyt, ja sisältökin miellyttää. Sarjastahan löytyy vaikka mitä ihania maustemixejä, tahnoja ja tuotteita, joita tekis mieli pistää tilaukseen. 

Nigirimuotti 

Siis missä mä oon ollu silloin kun näitä on ilmestynyt markettien hyllyille? Varmaan kotona näpräämässä nigireitä pikkusilla sormillani. Meillähän syödään sushia suunnilleen kerran viikossa, ja usein innostun ne itse pipertämään. Tää pikkuinen muovimasiina säästää niin paljon aikaa ja tekee hommasta helpompaa. Perfektionistin silmään särähtää heti jos sushit eivät ole saman kokoisia ja mallisia, johon muotti on oivallinen ratkaisu. Ainut miinus muotissa on, että omaan makuuni nigirit sais olla ihan pikkusen pienempiä. Siltikin ollut kovassa käytössä sen jälkeen kun sen bongasin sittarin hyllyltä.

Veggie Twister 

-spiraalileikkuri. Sopii melkeimpä kaikkiin pitkulaisiin vihanneksiin ja hedelmiin. Raastejälki on spiraalimaista nauhaa, joita voi käyttää vaikka salaatteihin, jälkiruokiin tai koristeluihin. Vihannesta pyöritetään leikkurissa vähän kuin kynää terottimessa. Raastimessa on kaksi terää, joilla raasteen paksuutta voi säädellä. Just tein kuulkaas kesäkurpitsapastaa tällä, ja voi kun kävi näppärästi! 

Löytyykö muita keittiötarvikefiilistelijöitä?


-T


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti