9/26/2015

Karkuun syksyä


Pakettimatka täysihoidolla. Oon aina ihmetellyt ja vitsaillut, kuka ihmeessä haluaa lähteä sellaiselle lomalle. Möllöttää nyt viikko (tai vielä pitempään..) samassa hotellissa, samassa rantatuolissa, syöden samaa ruokaa, katsellen samoja punaisia naamoja. Eikö olisi paljon antoisampaa nähdä lukuisia paikkoja, nauttia ateriat aina eri ravintoloissa, tutustua maan kulttuuriin ja tavata jännittäviä ihmisiä, jotka eivät puhu samaa kieltä kuin kotimaassasi? Kuka ihmeessä valitsisi tuon ensimmäisen vaihtoehdon?

No minä, entinen extreme-matkailija, nykyinen helppoutta ja mukavuutta arvostava pienen lapsen vanhempi. Reppureissuseikkailut voi siis tällä hetkellä unohtaa, ainakin hetkeksi. Me kuulkaas napattiin kaverin kanssa meille ja muksuille äkkilähtö etelään muutama päivä sitten, ja lähtöhän olis niinku NYT! Reissuun lähdetään lasten ehdoilla, ilman sen suurempia odotuksia. Ehkä vähän pulikoidaan, nautitaan Kreikkalaisesta ruoasta ja ollaan vaan. Eihän tässä oikein ehtinyt edes tajuta koko hommaa.
Muutaman kuukauden päässä häämöttävät takaisin töihin paluu mammalomalta ja päiväkodin aloitus, joten päätettiin miniskeittaajan kanssa ottaa kaikki ilo irti näistä vikoista hetkistä, kun on vielä aikaa. Aikaa tehdä extremejuttuja. Pakettimatka on meille nyt just sitä. Palaillaan viikon päästä!


-T

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti