8/20/2015

Melkein täydellinen mekko


Kun löytää jostain melkein täydellisen mekon, on se melkeimpä pakko ostaa. "Melkein täydellinen mekko" oli väreiltään, kuosiltaan, materiaaliltaan, malliltaan ja hinnaltaan aivan täydellinen, mutta kooltaan ei ollenkaan. Koltun bongasin (ylläripylläri) Dubaista, jonkun pikku liikkeen alerekistä. Koko L. Hitto. Mekko oli kuitenkin niin ihana ja edullinen, etten voinut olla kiikuttamatta sitä kassalle. 

Kun omaa lyhyen läntät ja vankkarakenteiset kintut, yli polvien ulottuva helman pituus ei ihan ole se kaikista istuvin vaihtoehto. Viime aikoina vallinneen ompelubuumini haltioissa päätin koittaa saada jättimäisen koltun sopivan kokoiseksi. Pientä kavennusta, lyhennystä, fixailua - Ja tadaa mekko oli vihdoin täydellinen!iddress
 Oih toi sävymaailma ja kuosi on vaan niin superkaunis. Kannatti siis ottaa riski! Kolttu pääsikin viime viikonloppuna heti käyttöön ristiäisjuhliin. 


Me otetaankin nyt varaslähtö viikonloppuun, pakataan kimpsut ja kampsut, ja huristellaan mökille. Kännykät, tietokoneet ja muu turha elektroniikka pistetään suuriltaosin piiloon, ja koitetaan olla ihan vaan just siinä ja siellä missä pitääkin. Hetkessä. Allekirjottaneelle breikki tekee ainakin enemmän kuin hyvää. 


-T

8 kommenttia :

 1. Mäkin harrastan tota fiksailua :-) Kirppiksiltä välillä löytää just täydellisen kuosin mutta sitten siinä on tietenkin joku istuvuus-ongelma, niin eihän sitä voi sinne jättää kun pikku vaivalla saa siitä just hyvä itelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Välillä oon niin iloinen siitä että omistan ompelukoneen :)

   Poista
 2. Oi, toi on kyllä täydellinen mekko:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olis ollu niin väärin jättää se kauppaan :D

   Poista
 3. Siitä tuli oikein upea mekko.
  Itse teen lähes kaikki vaatteeni nykyään tuunaamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hienolta! Mulla on tohon vielä matkaa, mutta samaan pyritään :)

   Poista
 4. Onpa kiva mekko! Mäkin tuunailen nykyisin paljon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Tuunaus kunniaan! :)

   Poista