8/31/2015

Elokuun hetkiä


Elokuu. Se jos mikä teki tästä kesästä kesän. Kesän lapsena olis suoraan sanottuna jäänyt aika katkera fiilis ilman elokuuta. Selailin tänään elokuun kuvia ja muistelin kaikkia siihen mahtuneita ihania hetkiä -lämpöä, retkiä, aurinkoa, paljaita varpaita, ruokaa ja ihmisiä. Sitä etten kertaakaan koko kuukauden aikana pukenut farkkuja jalkaani. Joitain asioita kun voi tehdä vaan kesällä, joitain ruokia voi syödä vaan kesällä ja joitain tunteita voi tuntea vaan kesällä. 

Näitä mä fiilistelen elokuusta:

Rantapäiviä.


Itse tehtyä ruokaa metsän antimista.


Jätskiä.


Ulkoilmatapahtumia.


Iltalenkkejä omilla huudeilla.


Rapuja (ja siinä sivussa hyvää seuraa).


Iltanäpertelyjä parvekkeella (tää sieppari meni lahjaksi yhille kihlajaisiaan viettäneille kyyhkyläisille<3).Syömistä ulkona terassilla.


Kotimaisten marjojen säilömistä talven varalle.


Touhukkaita päiviä pihalla.


Flow:ta.


Meidän 11-vuotis vuosipäivää.


Huomenna alkaa syksy. Tiedän ettei se välttämättä heti tarkoita kylmää, sadetta ja pimeyttä, mutta takaraivossa on kuitenkin se tunne, että kesä on ohi, ja mun täytyy kohta pukea ne farkut jalkaan.


-T


2 kommenttia :

 1. Mulle kävi niin, että palasin lomalta töihin juurikin ämpimien alkaessa elokuun alussa.
  Vaikka lämmintä oli tietysti töissäkin, jäi tänä vuonna moni kesäjuttu kokonaan tekemättä. Tuöpäivän jälkeen saattoi vielä viedä lapset rannalle iltauinnille, mutta ei siinä enää juuri suurempia retkiä tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten harmi! Aika monelle käynyt niin että kesä meni vähän kuin hukkaan. Huohh ens kesää odotellessa.. :/

   Poista