7/26/2015

MunVilla


Reilu vuosi takaperin äitini toteutti kauan haaveilemansa unelman ja hankki oman siirtolapuutarhamökin. "Tää on vihdoin mun!"- sanoi äiti, ja niin mökki ristittiin MunVillaksi.

Mä oon ollut mökistä ihan älyttömän fiiliksissä, sillä se on niin ihana, niin mukava ja niin lähellä! Meiltä kotoa kävelee Vallilan siirtolapuutarhaan alle tunnin, ja autolla sinne hurauttaa vartissa. Lokaatio on siis niin bueno, että mökillä voi käydä piipahtamassa vaikka vain höräsemässä kupin kahvia. Paikan päällä unohtaa usein sen, että on niin lähellä kaupungin vilinää. Mökin habitus on hauskan retro pirteän keltaisine yksityiskohtineen, ja suurin osa huonekaluista, astioista ja valaisimista onkin aarteita 70-luvulta tai kauempaa. Tilavalta pihalta löytyy kukkien ja istutusten lisäksi grilli ja kesäkeittiö, unohtamatta kasvihuonetta ja leikkimökkiä. 

Täällä juodaan aamukahvit kuistilla, poimitaan yrtit suoraan kasvihuoneesta ja marjat omista pensaista, puuhastellaan pihalla, grillataan porukalla, nukutaan päikkäreitä leikkimökissä, luetaan kirjaa omenapuun alla ja nautitaan kesästä yhdessä.

-T

5 kommenttia :

 1. Anonyymi7/26/2015

  Teillä on kyllä käynyt mielettömän hyvä tuuri kun on noin ihana kesäpaikka ja mökki löytynyt! Kiitos sulle kivasta pirteästä blogista ja kauniista kuvistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, ihanampaa paikkaa saa etsiä! Ja kiva jos tykkäät blogista :)

   Poista
 2. Aivan ihana pirteä pikku möksä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan ihana ja pirteä! :)

   Poista
 3. Moi, mistä nuo valkoiset puiset puutarhakalusteet on hankittu? Etsin juuri tuollaisia!

  VastaaPoista