7/29/2015

Cactus byysatKäsi ylös ne, kenen ostamat vaatteet ei aina kelpaa puolisolle! Varsinkaan ne kaikista mageimmat jutut... Meikäläinen bongasi tossa hetki sitten h&m:n alerekistä mm. supercoolin hihattoman kaktuspaidan ("voi kuinka tää sopis täydellisesti festareille tai biitsille!"), ja kiikutti löytönsä innoissaan näytille kotiin. No hihaton sai melko negatiivisen vastaanoton liian suurien kaula-aukkojen sun muiden epäkohtiensa takia. Kaktus-printti oli musta kuitenkin niin siisti, etten millään voinut luovuttaa paitaa kirppissäkkiin, joten päätin näperrellä kankaasta jotain pikkujätkälle. 

Niinpä siis leikkelelin ja ompelin kankaasta mailman simppeleimmät haaremimalliset pöksyt (kaavat otin vanhoista housuista), joiden lahkeisiin ja vyötärölle lisäsin mustat resorit. Harmaa t-paitakin sai kivan yksityiskohdan taskun muodossa. 


Kuinka pähee kesämiehen setti! Onneks tälle pienemmälle kundille voi vielä pukea päälle mitä tahtoo ;)

-T

10 kommenttia :

 1. Vautsi miten hienot pöksyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, voisin melkein itelleni ottaa samanlaiset :D

   Poista
 2. Todella magee - oikeastaan hyvä, että hihaton ei kelvannut puolisolle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä tässä oli joku tarkoitus :D

   Poista
 3. On kyllä ihanat! Sun blogia lukiessa mieleen hiipii ajatus ompelukoneen ostamisesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kyllä kannattaa! Meille lyhyille ihmisille se on kyllä hyödyllinen kapistus, kun ite ainakin joudun lyhentämään jokaisista farkuista sen -15cm pituutta pois. Ja sit saattaa tulla innostus näihin muihinkin juttuihin ;)

   Poista
 4. Ihanat pöksyt, itseasiassa parempi kuin alkuperäinen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon salaa samaa mieltä ;D

   Poista