5/25/2015

Dubain tuliaisiaMeillä pyritään purkamaan matkalaukut aina saman tien reissun jäljiltä. Tai no oikeasti mulla jäis avonaiset kassit ja likaset vaatteet lojumaan lattioille ihan laittoman kauaksi aikaa, mutta onneksi joku muu meidän taloudessa on ihan natsi tän asian suhteen. Tavarat täytyy laittaa heti paikoilleen, ja pyykkikone laulamaan. Reissusta tuli raahattua kotiin tietysti kasoittain kuteita ja kesähepeneitä, mutta löytyi sieltä muutakin kivaa; mielenkiintosia mausteita (sain muuten just törkeen hyvän sahramirisoton ohjeen!), pähkinöitä, ihania tyynyn päällisiä ja käsin maalattuja kippoja. Kotiin paluusta oli jo kolmisen viikkoa, kun löysin vielä pari unohdettua tilpehöörikassillista jostain makkarin nurkasta. 

 Dubaissa tahdoin ehdottomasti päästä käymään kuuluisassa Dragon Martissa (China Market), josta löytyy rompetta ja roinaa joka lähtöön (rakastan tälläsiä romukauppoja!). Yläilmoista katsottuna lohikäärmettä muistuttavassa jättimäisessä markettikompleksissa myydään melkeimpä mitä vaan hammalääkärin penkeistä vaatteisiin ja ruokaan. Tarkoitus oli haahuilla läpi koko romuparatiisi, mutta meikäläinen ei päässyt tällä kertaa koruosastoa pidemmälle. Hyllyt ne vaan notkui helmiä, nippeleitä ja naruja, joita jäin hypistelemään. Myymälöissä voi myös kerätä mieleisensä tilpehöörit, joista näppärät mimmit pujottelee heti paikan päällä valmiit korut. Muhun näköjään iski joku kesän-boheemi-hippi-tyttö-inspiraatio, kun mukaan tarttui kaikenlaista tingettangelia, joten täytyy tässä varmaan ryhtyä näpertelyhommiin.
Mut nyt pistetään napit ja nappulat takas säkkeihin hetkeksi, koska aateltiin lähtee pienemmän kundin kanssa pariks päiväks extempore visiitille Tallinnaan. Reissua reissun perään siis!

-T

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Joo, mietin täytyis varmaan ruveta kuvaamaan kaikki reissuilta ostetut tuliaiset niin muistauis mitä on ostanut :D

   Poista
 2. Karnaluks päivitystä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mun reissuseuralaisilla ei ollut aivan samanlaiset mielenkiinnonkohteet, joten jäi Karnaluksit käymättä. En oo vielä ikinä päässyt vierailemaan siellä, mutta ehkä ensi kerralla sitten..

   Poista