4/14/2015

Simppeli purkkituunaus


Mun oli suorastaan pakko laittaa tänne juttua meidän duunipaikan uusista meikkipaikoista, jotka rakennettiin Pääsiäisenä. Simppeliin ja rouheaan kokonaisuuteen haluttiin uusia purkkeja siveltimien säilytykseen ja sisustuselementiksi. Uudet megamageet purkit saatiin tuunattua spreijaamalla tyhjät säilyketölkit mattaisella mustalla, kromilla ja messingillä. Ahhh miten yksinkertaista ja helppoa!

Meikkipaikat oli muutenkin erittäin nopea ja helppo toteuttaa muutamasta liimapuulevystä, jotka kasattiin pöydäksi ja maalattiin mustaksi. Peilit tuunattiin sutimalla mustat kehykset ensin valkoisella, ja maalin kuivuttua kuluttamalla pintaa kevyesti hiomapaperilla.

Tämmönen olis muuten aika ihana kotonakin..

-T

6 kommenttia :

 1. Vitsit että näyttää tyylikkäältä! :D Kelpais itellekki, ehkä joskus sais tommosen meikkauspöydän (tosin ehkä vaan yhdellä peilillä) järkättyy sitten kun muuttaa johonkin kämppään jossa riittäis tilaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo juurikin yhellä peilillä olis aivan mahtava kotiin meikkipöydäksi!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No niinpä! Meiltä jo kyseltiin mistä kaupasta tollasia voi hankkia :D

   Poista
 3. Löysin blogisi ihan vasta Styleroomin kautta, ja en voi kuin ra-kas-taa. Niin täydellisesti täällä olevat jutut osuvat omaan makuhermooni! Kiitos! ^___^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih! Kiitos vaan itsellesi ihanasta kommentista <3

   Poista