4/25/2015

Kassi kassinenJoo nytpäs otsikon murjasin.. Piti vaan laittaa tänne esittelyyn sporttihenkinen-kassi jonka sutasin ennen lomalle lähtöä, ja joka ollut kovassa käytössä koko reissun ja keikkunut milloin kenenkin olalla niin altaalla, salilla, kaupassa ja missä millonkin. Kukaan ei oikein keksinyt sille nimeä, mutta sanotaanko vaikka että monitoimikassi?


Materiaali on paksuhkoa verkkokangasta, josta mittasin ja leikkasin ensin sopivan kokoisen ympyrän ja sen ympärille riittävän (malliltaan suorakaiteen muotoisen) palasen. Hurautin ensin pitkulaisen kaistaleen lyhyemmät päädyt yhteen jolloin sain aikaan "putkilon", mihin ompelin pohjan kiinni. Jätin alas saumakohtaan muutaman sentin pienen reiän. Putkilon vastakkaiselle suulle tein kujan, josta pujotin narun läpi, ja narujen päät ujutin pohjan reikään ja ompelin umpeen.  Ennen kiinnitystä pistin väliin vielä pienen "pussinsulkijan". Pohjakangas on muuten tuplana, sillä aattelin sen tuovan pussukalle ryhtiä.
 Mulla tulee käytettyä paljon kangaskasseja ja reppuja, ja tää on aika lailla siitä niiden välimaastosta. Ihan täydellinen esimerkiksi poolilla, jonne ei oikein jaksa laukkuja raahailla, mutta mukaan täytyy kuitenkin pakata kaikkea tarpeellista pikkusälää. Kesäksi pitää varmaan pipertää pari samanlaista lisää jossain kivoissa värikkäissä kuoseissa.

-T

2 kommenttia :

  1. Onpas kivan simppeli kassi! Tämä ohje täytyy laittaa korvan taakse kesää varten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa! Aikaa meni ehkä 20 min :)

      Poista