3/16/2015

Kitchen utensils

Puhelimen vanhoja kuvia selatessani jäin tuijottamaan yhtä tärähtänyttä otosta, jonka olin räpsinyt Jouluna Tukholman reissulla eräässä sisustuskaupassa (tapana on välillä napsia inspiskuvia mistä milloinkin muistoksi, jos saan jostain idean tai näen jotain kivaa). Kuvassa oli puiset keittiöpihdit/salaatinottimet, joiden kahvaosa oli dipattu mustaan maaliin. Muistan vielä tokaisseeni kamulleni, että tossahan olis hauska DIY-idea, mutta unohdin koko jutun varmaan kahden sekunnin päästä koska koko pulju (tais muuten olla Mique) oli niin täynnä muutakin ihasteltavaa.


Nyt kuvan pihdeistä nähdessäni päädyin tonkimaan keittiön laatikoista kasan puulastoja ja kauhoja, joille ajattelin idean toteuttaa. Kahvat käsittelin ensin kevyesti maalipesulla, teippasin varret sopivasta kohtaa ja sudin maalit pintaan. Kuivuttua pistin päälle vielä kevyen kerroksen kalustelakkaa suojaksi.


Tuli aika freesin näköset, eikös vain?

Tytti

6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy varmaan käydä hakee lisää noita puisia välineitä, koska tässä oli melkeinpä kaikki mitä löysin :)

   Poista
 2. Anonyymi3/16/2015

  Vitsit miten kivat tuli! Sulla on muutenkin ihan mahtavia kuvia täällä ja ihania ideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi vitsit miten ihana kuulla! Tämmöset kommentit pistää hymyn huulille. Kiitos :)

   Poista
 3. Anonyymi3/17/2015

  Onpas nätit. Täytyy laittaa idea todo-listalle. Nää voisi toimia myös värikkäinä samalla idealla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mietin värikkäitä ensin itsekkin, mutta päädyin mustavalkoiseen kun meidän keittiössä on hyvin pitkälti juuri mustaa ja valkoista. Maalitkin löytyi valmiiksi kaapista :)

   Poista