2/13/2015

Be brave

Kuva täältä
Muistan kuinka reilu vuosi sitten maalailin vauvalle eläin-tauluja lastenhuoneeseen. Jotain tosi yksinkertaista ja värikästä, ajattelin. Niin vauvalle. Eihän tuo kävelevä ja joka paikkaan ehtivä (kohta yksi vuotta täyttävä) ukkeli enää mikään vauva ole! Jotenkin ne taulut ovat alkaneet pikkuhiljaa näyttämään niin "vauvamaisilta", että rupesin kaipailemaan lastenhuoneen seinille jotain veikeämpää katseltavaa.

Jossain instagramin uumenista bongasin kuvan lastenhuoneesta, jonka seinällä näkyi pienellä supersuloinen pöllöjuliste. Kuvassa ei lukenut mistä juliste oli kotoisin, tai kuka sen oli piirtänyt. Toihan sopis ihan täydellisesti meijän poitsun huoneeseen.. Huomasin palaavani saman kuvan ääreen tiirailemaan pöllöä jo viidennettä kertaa, ennen kuin tajusin että mun on saatava tuo printti jostain. Kyllä siinä meni jokunen tovi salapoliisia leikkiessä, mutta lopulta sain kaivettua (I <3 Google)  taiteilijan nimen ja jenkkiläisen nettikaupan, josta printin voisi tilata. Kelli Murray. Voi apua miten lahjakas nainen! Jäin haltioituneena selailemaan taiteilijan nettisivuja ja ihailemaan hänen bloginsa laadukkaita kuvia. No nyt on pöllö matkalla tänne, vaikkakin vähän pitkän matkan takaa.

Täytyyhän huoneesta löytyä myös jotain itsetehtyä, joten innostuin värkkäilemään pari kuvaa pöllöjulisteen kaveriksi (tehty PicMonkeyllä ) ja mielessä olis vielä muutama muu askartelujuttu. Malttamattomana venailen että saisin viehdoin lastenhuoneen kondikseen ja taulut ja hyllyt seinään kiinni. Uusi mattokin pitäisi löytää (tai tehdä!). Alkava kevät taitaa taas tehdä tepposet, kun tekee mieli laittaa kaikki uusiksi.
Ja nää vauvataulut saa nyt luvan lähteä! Kun nykyään viettää enemmän aikaa kotosalla, alkaa tuijotella joka nurkkaa ihan eri tavalla. Tuntuu että joka päivittäin huomaa jonkun "epäkohdan", joka jää häiritsemään ja muhimaan päähän. Hyvänä esimerkkinä, tajusin vähän aikaa sitten meidän lattialistojen olevan ihan kauhean väriset. Jotenkin paljon punertavammat kuin parketti. Voi miksi?! En ole aikaisemmin edes kiinnittänyt huomiota koko hiton listoihin, mutta nyt en saa mielenrauhaa, ennen kuin ne on saatu valkoisiksi. Käykö muille näin?


Tytti

2 kommenttia :

  1. Mä kans tällä hetkellä kaipailen (tulevan) vauvan huoneeseen värillisiä eläintauluja! Itse musta ei välttämättä oo niitä tekemään, jollei tulosta kuvia ja laita vaikka eri värisiin kehyksiin :) pitää itsekin eksyä pinterestin ihmeelliseen maailmaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä katoin aluksi Muumurun, Seventy Treen ja Ingela Arrheniusksen ihania värikkäitä eläin julisteita (jotka olis saanu tilattua paljon lähempää), mutta sitten törmäsin tohon pöllöön ja ihastuin. Taidan kyllä tilata vielä Seventy treeltä yhen kuvan. Kannattaa tsekata noi edellä mainitut! :)

      Poista