1/20/2015

Pom Pom Garland


Oon pitkään miettinyt tupsuköynnöstä lastenhuoneen koristeeksi. Tuumasta toimeen siis. Aika nostalgiset fiilikset, kun muistelin miten pienenä tyttönä väkertelin pipoihin tupsuja pyöreiden pahvinpalojen avulla. Tässä pikkusen nopeampi ja näppärämpi tapa. Kierrä lankaa parin sormen ympärille löysin rantein. Ei kannata kiristää liikaa, sillä muuten tuppoa on hankala irroittaa sormista. Jos tahtoo pienempiä tupsuja, voi apuna käyttää esim. haarukkaa. Kierroksia saa olla runsaasti että kerästä tulee tarpeeksi paksu. Solmi tiukasti keskeltä kiinni ja napsaise lenkit auki. Tämän jälkeen tupsu kaipaa vielä hieman parturointia, jotta siitä tulee nätti ja symmetrinen pallo.Kun tupsuja on tarpeeksi, solmi tai pujottele ne langan pätkään. Itse käytin suurta neulaa apuna.

Operaatio lastenhuone on vielä vähän vaiheessa, ja edistyy hitaasti mutta varmasti. Vielä puuttuis kaapinovea, lamppua ja taulua, mutta hiljaa hyvä tulee (tälläselle hätähousulle helpommin sanottu kuin tehty!). Köynnökselle olis pari parempaa paikkaa suunniteltuna, mutta toistaiseksi se saa roikkua kiinni tauluhyllyssä. Minimies ja Mr. Bear olivat siihen oikein tyytyväisiä. Voi kun menis nopeasti ohi tää pimeä tammikuu. Ei meinaa tulla kuvaamisesta yhtään mitään!


Tytti

PS. Note to self: Ripusta vastaisuudessa tälläset jutut sen verran korkealle, ettei innokas lapsi ylety repimään niitä alas...

2 kommenttia :

 1. Anonyymi1/22/2015

  Hei ihanan tupsunauhan oot tehnyt! Olis kiva saada lisää kuvia teidän lastenhuoneesta, viimeistään sitten kun se on valmis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kiitti! Voisin tehdä sit jotain postausta kun saadaan huone kunnolla valmiiksi. Meillä ei kyllä taida ikinä olla ihan kokonaan valmista kun mulla on aina jokin projekti kesken :D

   Poista