1/06/2015

Kelimiä ja muuta mutinaaVoi että mää niin tykkään tykkään tykkään noista koukeroista! Kelim-kuosia löytyy meidän kotoa pieninä annoksina vähän sieltä täältä, mutta nyt mulla on mielessä vähän isomman puoleinen projekti kyseiseen kuosiin liittyen, joka ei vaan jätä päätäni rauhaan. Tiedättekö kun illalla on liian innoissaan nukkuakseen, koska päässä vaan pyörii niin super hyvä idea, ettei millään malttais odottaa aamua?! Ainoa keino on siis toteuttaa mokoma, kunhan vain repisin jostain siihen aikaa ja tilaa (ja tämä todella vaatii molempia rutkasti).. 

Tällä hetkellä puuhastellaan mun askarteluhuoneen lastenhuoneen parissa ja koitan viimein saada laitettua sen siihen kuntoon, että kundi voi muuttaa sinne. Vähän uutta kaappia ja muuta kivaa. Se on siis kunnostettu jo muutamaan otteeseen, mutta joku aina lopulta levittelee sinne kaiken maailman kankaanpainanta-vehkeitä tai lampputehtaita, joten ovi pysyy päivisin yleensä visusti kiinni. No täytynee siirtyä jonnekkin muualle (vaikka saunaan?) askartelemaan. 

Koitan tässä noudattaa ohjetta, jota joudun melkeinpä päivittäin itselleni hokemaan; ennen uuden projektin aloittamista ensin vanhat alta pois (noita keskeneräisiä alotettuja on näin äkkiseltään laskettuna kahdeksan kappaletta venailemassa tekijäänsä..) mutta kun inspiraatio johonkin uuteen iskee niin minkäs teet.

Kelim-kuviin ja tunnelmiin,

Tytti

4 kommenttia :

 1. Anonyymi1/06/2015

  Voi että on ihanan näköstä, sopii niin mahtavasti kaikkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mulle on putkahtanut jostain joku ihme kelim-vimma :D

   Poista
 2. Anonyymi12/08/2015

  Hei nyt mun täytyy kyllä tulla ihan kommenttiboksiin asti sanomaan, että sulla on kyllä aika erikiva blogi! Löysin siihen kynttilä+lautasliina -tuningiin Bloglovinin suosituksesta ja nyt huomasin, että oon pläränny sun koko blogin koko historian läpi alkuun asti pinnaillen varmaan miljoona inspisideaa ja diy-projektia omiin kansoihin. Ihailen tätä läpi koko linjan jatkuvaa esteettisyyttä, oikeesti luovia ideoita ja sitten tollasta ihanneäitifiilistä. Oisinpa mäkin joskus tollanen noin upea, paitsi perheestään myös itestään huolta pitävä estetiikkaa arvostava, energinen ja luova tyyppi. Sä inspiroit henkilönä vähintään yhtä paljon kuin itse blogikin. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tiiätkö meinasin purskahtaa itkuun kun luin sun kommentin. Päivän pelastaja! Kiitos kiitos kiitos <3

   Poista