12/07/2014

Matkakokoiset

En muista milloin olisin viimeksi jännittänyt lentomatkaa. Nyt vähän jännittää. Meidän mummolaan on nimittäin tavallista pitempi matka ja se vaatii lentoa Dubaihin. Ei siinä lentämisessä ja Dubaissa muuten mitään sen kummempaa jännäämistä, mutta kun tällä kertaa lähden reissuun kahdestaan 9kk hulivilin kanssa, en voi olla pohtimatta kuinka tuo lento tulee oikein sujumaan. 

Nyt on kovat pakkailut meneillään. Koitan olla järkevä ja ottaa mukaan vaan sellaista mitä todennäköisesti tullaan tarvitsemaan, varsinkin kun tavaraa on nyt kahden edestä. On yksi juttu mitä en ihan ymmärrä. Miksi ihmeessä ihmiset raahaavat lyhkäsillekkin reissuilleen isoja painavia purnukoita? Eihän niitä mömmöjä mene matkalla kuin ihan pieni tilkkanen! Itse pesen reilu viikon reissulla tukkani maksimissaan kolme kertaa. Omalla kohdallani tämä tarkoittaa vajaata kolmea ruokalusikallista shampoota. Pesutuotteista olen kampaajana tietenkin aika tarkka, enkä ikinä voisi jynssätä tukkaani jollain hotellin kammottavilla 3-in-1 -shamppoilla. Jos raahaisin matkalle kaikki tarvitsemani purkit ja purnukat, olisi matkalaukku valehtelematta puoliksi täynnä vain pelkästä kosmetiikasta.


Tämän vuoksi koitan aina hamstrata käyttämistäni tuotteista matkakokoja/tuotenäytteitä tai annostella tarvitsemani määrän pienempiin purkkeihin, joita on sitten helppo täyttellä taas seuraavaa reissua varten. Söpöjä minipurnukoita löytyykin nykyään monesta puljusta. Purkit Tigerista 3e ja tekstitarrat niihin tein iki-ihanalla Dymolla. Pieni vaiva, suuri tilan säästö!Kiva muuten kun saa jättää hetkeksi villasukat ja karvalakit,
 meillä ei meinaa yhtään tykätä talvivaatteiden pukemisesta...

Nää lähtis niinku nyt!

Tytti

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti