11/23/2014

Ripaus kesää

Meidän perheessä kaloripommiherkut säästetään yleensä viikonlopuille. Silloin on lupa mässäillä. Arkisin voi kuitenkin herkutella vähän kevyemmillä jutuilla. Tätä "jätskiä" meillä oli viime kesänä pakkasessa aina siltä varalta valmiina, jos kun jäätelön himo sattui iskemään. Vastahan tuo talvi meille hiljattain saapui, mutta haalitaan vaikka tästä ripaus kesää pimeyden keskelle, koska mun mielestä nää maistuu jotenkin ihan kesälle...
Parasta tässä ohjeessa on helppous. Näitä kaikkia aineksia löytyy nimittäin melkein aina meidän keittiöstä muutenkin (toki freshimpi lopputulos tulee tietenkin tuoreesta ananaksesta!). Kookosmaidon sijasta tässä voi käyttää myös kookoskermaa, jolloin koostumuksesta saa vähän tuhdimpaa. Kaikki ainekset vaan hienoksi blenderillä tai sauvasekoittimella, ja sitten muoteissa (omani ostettu ikeasta) pakastimeen jäätymään. Valmiita jäätelöt ovat syötäviksi muutaman tunnin päästä. Tästähän vois muuten kokeilla tehdä jouluisemman version lisäämällä vähän kanelia joukkoon?

Suosittelen nauttimaan sohvannurkassa lämpöisen viltin alla :)


Tytti

1 kommentti :

  1. Ai että, näitä on ihan pakko kokeilla!!! Ja eilen vasta löysin sun blogin. Ihanaa luettavaa ja katsottavaa. Sait musta kyllä lukijan :)

    VastaaPoista