11/21/2014

Pilviä ja pisaroitaInspiraatio lähti yhdestä harmaasta sadepäivästä. Vietettiin kotipäivää, kun pikkumiehen nokka oli vuotanut siihen malliin, ettei kannattanut lähteä mihinkään ulos heilumaan. Jotain puuhastelua piti tietenkin kehitellä pojan ollessa päikkäreillä.

Mulla on suuri säkillinen töissä sotkeutuneita vaatteita, joista kaikista löytyy joku hiusväritahra tai läntti. Kaivoin esiin yhden valkoisen rievun, jonka eteen oli jäänyt puhdistusyrityksistä huolimatta tummia roiskeita. Siihen vois vaikka keksiä jotain. Pieni tenkapoo oli se, että tahroja oli pitkin paitaa vähän siellä täällä. Eli jos sen meinaisin jotenkin pelastaa, olisi keksittävä joko koko paidan kokoinen jättikuva, tai sitten pienempiä kuvia jotka peittäisivät tahrat.
Piirtelin kontaktimuoviin sadepilviä ja pisaroita, jotka leikkasin ja asettelin tahrojen päälle. Tuputtelin ensin mustan värin ja sitten pikkusen valkoista päälle tuomaan kolmiulotteisuutta. Tämän jälkeen paita sai kuivua ja muovien poistamisen jälken silitin värin kiinni.


Pikkujäbä sai myös omansa, kun löysin porkkanasta värjäytyneen bodyn. Ens kerralla muskarissa me ollaan niin kaks marjaa, tiimipaidat päällä!

Tytti

2 kommenttia :

  1. hei mistä tollasta tarraa saa mikä pysyy noin hyvin kiinni kankaassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ihan kontaktimuovia! Siis sitä millä päällystetään koulukirjoja :)

      Poista